توی بعضی از سایت ها باید بعد از ثبت نام خودشون رو معرفی کنن به نظر من وب میشه اینجا هم این کار رو کرد از شما هم ممنون هستم کپی کردم کپی رایت هم بالایی
نام : محمد ابراهیم
نام خانوادگي : کارگر
تاريخ تولد : ----
محل زندگي : میبد
خواننده مورد علاقه : زیاد هستن , آرمین شهاب {7 سال از آخرین فعالیت میگذره} راما , و سیاوش معین شادمهر
بهتر نرم افزار : wp – Firefoxاین رو میزارم باشه به عنوان یه سوتی حواسم نبود wp نرم افزار نیست شاید هم بشه بهش گفت نرم ازفار تهت وب
وضعیت زندگی :مجرد
در هر روز حدود 12 ساعت آنلاين هستم
صبح ها از 8 صبح تا 9.30 شب یکسره تو نت هستم این سایت اون سایت سئو و فروم ها
با كامپيوتر زماني آشنا شدم كه بچه بودم
قبل ورودم به شبكه بزرگ جهاني (( اينترنت )) اطلاعاتم در مورد بازی های جی تی آ و غیره خوب بود
.
هميشه به كوچيكتر و بزرگتر از خودم احترام گذشته و سعي ميكنم بزارم و دوست داشتم ديگران هم اينطوري باشن .
سعی کردم همیشه به همه کمک کنم حتی کم و اندک , چون روزی هم من خیلی چیزها یاد نداشتم و دیگران به ما آموختن
خداروشكر همه نوع غذا را دوست دارم و خوش اشتها هم هستم . جز آبگوشت
فعاليت :
بعد از چندين سال وب گردي و فعاليت در انجمنهاي مختلف با نام هاي كاربري متفاوت 1 سايت شخصی ایجاد کردم .
شهر آموزش google
آرزو :
ارزو هست دیگه
خیلی چیز ها هنوز هست که باید توی اینترنت بهش برسم
همچنين تا زماني كه نفسي مياد و ميره يادم نميره كمك هايي كه هركس به من كرده و من هم اگر بتونم جبران ميكنم .
یاهو :
حدود 1000 و اندی در یاهو کاربر و دوست و .... اد دارم
دوستان :
دوستان خوب زیاد دارم ولی یکی از کسانی که من به شخصه ازش در مورد کامپیوتر چیزی زیاد ازش یاد گرفتم خودم هستم از بس سیستم خراب کردم
توی دنیا از کسی زیاد بدم نمیاد ولی خب 2 نفر هستن که سرم رو توی نت کلاه گذاشتن یکی آرتا بود که خیلی باهاش صمیمی بودم.