-
پاسخ : آشیانه هاست
خب هدف استارتر تاپیک مشخصه
1 - تبلیغ
2 - زمین زدن یه شرکت بزرگ
که از این 2 تا من شماره دو رو برمیدارم
ببینید کسی نمیتونه نون کسی رو ببره اینو همه میدونن !!!! پس سعی در منحرف کردن ذهن امتی که میان نت و دنبال هاستینگ هستند رو نزنید !
شرکت فناوری اطلاعات و Ertebatat آشیانه انقدر بزرگ هست و ساپورت میشه که .....
شما که میخوای بری هاست بخری میری میخری این بازیا چیه آخه ؟؟!! پس برمیگردیم به شماره 2
فکر کنم منظورمو فهمیده باشید ....
پس موفقو پاینده باشید /
---------- Post added at 05:02 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------
باید اینو متذکر میشدم که
آشیانه هاست سرعتش خوبه مثل هاستینگای دیگه منتها دلیل موفقیتش اینه که سرور رو همشه مانیتورینگ میکنه
یعنی اگه یکی بیاد شل بریزه رو هاست سر 20 دقیقه ساسپند میشه !!!!!!!
از نظر امنیت هم که خود Default پلسک امنیتش خوبه و امنیتی که میگند بخاطر خود آشیانس نه ....
از لحاظ نرم افزار های سرور هم 2 روز پیش کل سرور آپگرید شد از نظر کرنل پی اچ پی و آپاچی و اینا
-
تعداد تشکر ها ازshayaneds به دلیل پست مفید
-
May 4th, 2011 06:02
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
shayaneds
1 - تبلیغ
ببینید کسی نمیتونه نون کسی رو ببره اینو همه میدونن !!!! پس سعی در منحرف کردن ذهن امتی که میان نت و دنبال هاستینگ هستند رو نزنید !
شرکت فناوری اطلاعات و Ertebatat آشیانه انقدر بزرگ هست و ساپورت میشه که .....
شما که میخوای بری هاست بخری میری میخری این بازیا چیه آخه ؟؟!! پس برمیگردیم به شماره 2
پس موفقو پاینده باشید /
---------- Post added at 05:02 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------
باید اینو متذکر میشدم که
آشیانه هاست سرعتش خوبه مثل هاستینگای دیگه منتها دلیل موفقیتش اینه که سرور رو همشه مانیتورینگ میکنه
از نظر امنیت هم که خود Default پلسک امنیتش خوبه و امنیتی که میگند بخاطر خود آشیانس نه ....
از لحاظ نرم افزار های سرور هم 2 روز پیش کل سرور آپگرید شد از نظر کرنل پی اچ پی و آپاچی و اینا
لطفا تهمت نزنید ، مگر شما نماینده این شرکت هستید ؟
منطقی صحبت کنید
-
تعداد تشکر ها از amirHoseein به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
shayaneds
1 - تبلیغ
شرکت فناوری اطلاعات و ertebatat آشیانه انقدر بزرگ هست و ساپورت میشه که .....
پس موفقو پاینده باشید /
---------- post added at 05:02 am ---------- previous post was at 04:51 am ----------
باید اینو متذکر میشدم که
از نظر امنیت هم که خود default پلسک امنیتش خوبه و امنیتی که میگند بخاطر خود آشیانس نه ....
سلام
بابت اطلاعات مفید پست دومتون ممنونم.
اما پست اول:
1-من خودم میخوام از این شرکت خرید کنم و این تاپیک و فقط برای بهره مندی از نظرات و تجربیات اساتید گرامی برای انتخاب درست و پیشرفت کارم ایجاد کردم.
2-هیچ شرکت بزرگی با تبلیغات یک نفر مثل من زمین نمیخوره ... این فروم هم همشون استاد هستند و خوب و بد و تخریب و ... رو از هم تشخیص میدن.
من بازهم خواهش میکنم تاپیک و منحرف نکنین و از همه ی دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارند که به درد بنده و امثال بنده میخوره در اختیار عموم بزارن.
ممنونم.
-
تعداد تشکر ها ازelshan به دلیل پست مفید
-
May 14th, 2011, 09:58

نوشته اصلی توسط
elshan
سلام
بابت اطلاعات مفید پست دومتون ممنونم.
اما پست اول:
1-من خودم میخوام از این شرکت خرید کنم و این تاپیک و فقط برای بهره مندی از نظرات و تجربیات اساتید گرامی برای انتخاب درست و پیشرفت کارم ایجاد کردم.
2-هیچ شرکت بزرگی با تبلیغات یک نفر مثل من زمین نمیخوره ... این فروم هم همشون استاد هستند و خوب و بد و تخریب و ... رو از هم تشخیص میدن.
من بازهم خواهش میکنم تاپیک و منحرف نکنین و از همه ی دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارند که به درد بنده و امثال بنده میخوره در اختیار عموم بزارن.
ممنونم.

بله الشن جان
سنگ بزرگ نشانه نزدنه !!!
-
-
May 14th, 2011, 14:01
عضو دائم
من چند وقت پیش یکی از سایت هایی که روی سرور این شرکت هاست شده دستم اومد برای بهینه سازی جوملای نصب شده روش
هیچ کاری نتونستم بکنم
safe_mod = on
و disable_functions هم یک عالمه ازکار انداخته بودند
آخه یکی نیست بگه امنیت یعنی این یا کاربر آزاری
امنیت یعنی اینکه لینوکس رو harden بکنی نه اینکه یک چیزی رو از کار بندازی
به نظر من از نطر امنیت کاملا تو خالی هستند
کسی که جایی رو هک کنه اون هم 3 4 سال پیش که معنی امنیت بالای سرور خودشو نداره
سرعت سرورشون هم بسیار کم بود
حالا خودتون می دونید....
-
-
May 14th, 2011, 14:03
خیلی سرور های بخاطر اسمشون دارن کار می گیرند ولی کیفیت ندارند ولی آشیانه را نمی دانم
-
-
May 14th, 2011, 18:38
عضو انجمن
ویرایش توسط MelatHOST : May 14th, 2011 در ساعت 18:41
-
-
October 1st, 2012, 13:05
من تازه از اشیانه، هاست خریدم وقتی وارد سی پنلش میشم مرورگر میگه که این سرور مجوز نداره و غیر ایمنه. حالا نمیدونم امنیتی که اینا ازش حرف میزنن چجوریه و یعنی چی؟
-
-
October 1st, 2012, 15:32
نگران نباش ممکن مدت لایسنس cpaneleshon تموم شده باشه که تمدید می کنند
-
تعداد تشکر ها از shamimi به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2012, 15:55
عضو دائم
من تازه از اشیانه، هاست خریدم وقتی وارد سی پنلش میشم مرورگر میگه که این سرور مجوز نداره و غیر ایمنه. حالا نمیدونم امنیتی که اینا ازش حرف میزنن چجوریه و یعنی چی؟
نه عزیزم شما احتمالا با
https://site.com:2083
وارد شدید
باید ریسکی که میگه رو بپذیرید تا سایت باز بشه
یا با آدرس
http://site.com:2082
وارد بشید
-