میشه کمی بیشتر در مورد سیستم توضیح بدین؟ دموی قسمت مدیریت رو میشه دید؟
چون گفتید نقد کنید من نظر خودم رو میگم
به نظرم یه سری قابلیت باید به سیستم فعلی افزوده بشه(البته من سیستم رو کامل ندیدم که! فقط همین چیزی که رو سایت وبرنگ هست ظاهرش رو دیدم) و یه تغییراتی بکنه
اول از همه اینکه امکان ثبت سفارش دلخواه رو به مشتری بدیم(مثلا تو هاست تو سرور مجازی یا سرور اختصاصی بتونه قابلیتهای خودش رو انتخاب کنه و بعدا ما قیمت رو مشخص کنیم یا یه سری عدد بابت هر قابلیت بدیم به سیستم و خودش قیمت رو مشخص کنه)
دوما باید قابلیت billing داشته باشه به این صورت که ما میآیم یه مشتری تعریف میکنیم و مشخص میکنیم که پرداختش ماهیانه هست و یا سالیانه(که البته این انتخاب هست ظاهرا توی قسمت ثبت سفارش) و بعد در زمانهای پرداخت هم به مشتری و هم به ما ایمیل میزنه ، همین طور برای دامنه(البته خود سیستمهای دامنه اینکار رو میکنن، اما اینجا یه متن خاص رو که قابل ویرایش هم هست میفرسته)، از طرف دیگه میشه گزارش گرفت مثلا اونایی که دامنهاشون تو یه ماه دیگه مهلتش تموم میشه یا هاستشون و ... (چون سیاست کاری و قرارداد هر شرکت فرق میکنه(مثلا یکی یه ماه مونده ایمیل میزنه یکی 40 روز مونده) یا باید بشه گزارش گرفت و از یه قسمت دیگه ایمیلزد یا مثلا از همون قسمت بشه ایمیل زد یا اینکه بشه تنظیم کرد که کی ایمیل بزنه) ، همین طور بشه متن قرارداد رو ویرایش کرد و هر بار خودش قرار داد رو بسته به شرایط تولید کنه و ایمیل کنه
سوما امکان فرستادن ایمیل دسته جمعی به همه مشتریها در موقع بروز مشکل (یا به دستهای خاص مثلا فقط اونایی که هاست خریدن یا سرور اختصاصی و ...)
چهارما میزان یکپارچگی سیستم با سیستمهای روی سرورها مثل WHM و Directadmin و ... نمیدونم چقدر هست ، مثل اینکه مثلا پکیجهای هاست رو از اونجا بخونه یا در صورت تعریف بره اونجا اضافه کنه و اگه مثلا یه مشتری جدید ثبت و پرداختش تایید شد خودش بره بسازه و ...
پنجما علاوه بر بخش سوالات متداول فعلی، بخش راهنما به دو صورت یکی راهنمای کنترل پنلهای موجود هاست(مثل سی پنل و ...) و دامنه که بودنش در کنار سیستم و تهیه اون با همکاری کاربران فعلی سیستم برای شما به موفقیت بعدی این سیستم خیلی کمک میکنه(یه بار نوشته میشه و همه میتونند استفاده کنند، حتی اگه وقت زیادی صرف بشه ارزشش رو داره) و بعد هر کس بسته به نوع سیستم مورد استفاده خودش راهنمای مورد نظر رو انتخاب میکنه، در کنار این راهنما امکان افزودن راهنماهای دیگه(مثل راهنمای نحوه انتقال سایت شما از یک سرور دیگر به این سرور و ...) برای کاربر باشه
ششما امکان ارائه اطلاعاتی در خصوص سرور مثل سیستم عامل و نرمافزارهای نصب شده و ... یا مثلا میزان آپ تایم به کاربر باشه
البته اینایی که من گفتم طبیعتا قیمت رو خیلی بالاتر از اینی که هست میبره، من فقط نظرم رو گفتم و طبیعتا بدون دیدن سیستم!
در صورتی که امکان داره شرایط فروش قسطی سیستم و اینکه مثلا اسم و تبلیغتون پایین سیستم باشه رو برام پیغام خصوصی کنید