-
سایتم توسط iraq-hack هک شد
باسلام خدمت دوستان.
لحظاتی پیش میخواستم برم تو کنترل پنل خودم سی پنلا که دیدم پسورد میگه اشتباهه هرکاری کردم نشد ای پی مو سرور مسدود کرد که رمزو اشتباه میزدم با توخ پی فن رفتم تو WHM و پسورد رو تغییر دادم دیدم وارد شد توش رفتم دیدم یکی یه ساب دومین ساخته یعنی ساب رو زده iraq-hack و ردایرکت کرد رو این سایت iraq-hack.com من الان گشتم ظاهرا جایی چیزی اپلود نشده اما لطفا بگید کجاهارو چک کنم چون میتسرم جایی چیز خاصی اپلود کرده باشن
-
-
May 3rd, 2011 23:20
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سایتم توسط iraq-hack هک شد
سایتتون مشکل پیدا نکرده؟
اگر میترسید یه بک اپ مربوط به چند روز پیش رو ریستور کنید!!
!تی ان تی هاست نیازی به معرفی نداره!
!مخصوصا از وقتی که کاربران فاقد شعور علت پست دادن من رو تبلیغات میدونستن!
-
-
سایت مشکلی پیدا نکرده و تمام فایل هام توش هست.موردی ندیدم .ولی میترسم جایی چیزی اپلود کرده باشن.چون توی این اکانت 130 گیگ فایل توشه گشتو گداز توش خیلی سخته
ویرایش توسط Linux : May 3rd, 2011 در ساعت 23:32
-
-
عضو انجمن
چون پسورد Cpanel را تغییر دادند مطمئن بشید که آخرین نسخه Cpanel و kernel روی سرور نصب باشه! خطرناک بوده هکشون مگر اینکه پسورد را طور دیگری یافته باشند حتما chkrootkit انجام بدید
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Linux
سایت مشکلی پیدا نکرده و تمام فایل هام توش هست.موردی ندیدم .ولی میترسم جایی چیزی اپلود کرده باشن.چون توی این اکانت 130 گیگ فایل توشه گشتو گداز توش خیلی سخته
فایلشو دانلود کنید سورسشو اینجا بزارید تا دوستان بررسی کنند
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
-

نوشته اصلی توسط
serverpars
چون پسورد Cpanel را تغییر دادند مطمئن بشید که آخرین نسخه Cpanel و kernel روی سرور نصب باشه! خطرناک بوده هکشون مگر اینکه پسورد را طور دیگری یافته باشند حتما chkrootkit انجام بدید
سلام دوست خوبم.پسوردی که روی سی پنل بود پسوردی بود که هم توش عدد بود هم حرف بود هم فاصله هم علامت های خاص زدنش خیلی سخت بود چون طولانی بود.نسخه سی پنل هم 11.28.87 هست
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Linux
سلام دوست خوبم.پسوردی که روی سی پنل بود پسوردی بود که هم توش عدد بود هم حرف بود هم فاصله هم علامت های خاص زدنش خیلی سخت بود چون طولانی بود.نسخه سی پنل هم 11.28.87 هست
Kernel چطور؟
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
-
-

نوشته اصلی توسط
serverpars
Kernel چطور؟
کرنل هم اپدیت شده به اخرین نسخش از این بابت ها مشکلی نیست.من حدث میزنم از یه جا اینکارو کرده باشه نظرتون چیه؟
ببینید من یه ادرس داشتم رو همون هاست که راپیدلیچ نصب بود میتونسته طرف فایل مورد نظرشو ترنسفر کنه تو سرور ایا ممکنه از اون راه کاری کرده باشه؟
-
-
سلام .من تازه عضو این سایت شدم.الان اسم این گروهو این تیمو گفتید شناختم این تیم با اشیانه سر لج داره یه مدت اینا ایرانیا رو هک میکنند یه مدت اشیانه اینارو هک کرده
-
-

نوشته اصلی توسط
هاست برتر
سلام .من تازه عضو این سایت شدم.الان اسم این گروهو این تیمو گفتید شناختم این تیم با اشیانه سر لج داره یه مدت اینا ایرانیا رو هک میکنند یه مدت اشیانه اینارو هک کرده
سلام دوست عزیز.خوش امدید.عزیز یعنی اینا بازم قبلا سایتی رو هک کردند؟میشه لینکی بدید ببینم این گروه کلا چکار میکنه؟
-