گرونه
من هم از کسانی شنیدم
کسفت درست و حسابی نداره
گرونه
من هم از کسانی شنیدم
کسفت درست و حسابی نداره
پلسک چون کمه و دانش اکثر ایرانیها به سی پنل ختم میشه برای امنیت از پلسک استفاده میکنن چون هکرای عزیز با پلسک آشنایی ندارن
اینم عرض کنم آشیانه هاست اگر پلسک نبود مسلما تا الان وجود خارجی نداشت
دوستان میگن امنیت بالایی داره آشیانه هاست بله درسته اگر کسانی که ادعاهای زیادی در ایران که نه در جهان توی قسمت هک و امنیت دارن سرویس خودشون سکیور نکنن که بهتره به فرومشون برسن
کیفیت سرعت و ... رو نظری نمی دم اما قیمت مناسب هست برای هاستینگ حرفه ای اگر باشن
اصولا چون تمام دوستان حاظر در اینترنت ایران دنبال ارث رو هوا و مال مفت می گردن قیمت ها رو گرون میپندارن
الان هاست با کیفیت 1 گیگ 15 هزار تومن نیست بین 90 تا 150 لذا بیشتر هم هست
استارتر تاپیک نیازی به باز کردن این مبحث نداشت باید خودش تصمیم بگیره هاست با کیفیت می خواد و گرون یا هاست بی کیفیت می خواد ارزون
اما بهتره برای سنجش کار 2 تا سوال تخصصی از دوستان فعال در انجمن آشیانه و مدیران توی مبحث لینوکس بپرسن ببینن توی مدیریت سرور چقدر دانش دارن . آیا مثل هک و امنیت می تونن مانور بدن یا خیر ؟
سلام اگه امکانش هست لینک ها رو بزارین یه دنیا ممنون میشم.
http://www.ashiyanehost.com/
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
با سلام
بنده این تاپیک رو به این دلیل باز کردم که دوستان بیان نظراتشون و تجربیاتشون و و هر چیزی رو که راجع به آشیانه هاست میدونن بگن در کل بگن خوبه یا بد ارزشش و داره یا نه !
ولی در مورد گرون و ارزون گفتنتون:
من حاضرم دو برابر هزینه پلنی رو که میخوام از آشیانه هاست بگیرم بهتون بدم فقط باید شما در مورد کیفیتش بهم تضمین بدین!
این حرف شما درست نیست که میگین با کیفیت میخوای هزینه کن من ممکنه از یه جا خیلی گرون بخرم ولی راضی نباشم یا کیفیت و پشتیبانی و .. راضیم نکنه اما یه جا دیگه !!
این حرفتون کلا یکم منطقی یکم هم غیر منطقی بود !!
در کل از دوستان خواهش میکنم بحث و منحرف نکنن و فقط نظرات و تجربیات و .. رو که در مورد آشیانه هاست دارن بگن تا هم من انشاءالله تصمیم درست بگیرم و هم دوستانی که در آینده همچین سوالی واسشون پیش میاد.
با تشکر
اگر کیفیتش عالی بود با 12 هزار کانکشن دان نمی شد
کیفیتش خوب هست ، عالی نیست
آپ تایمش خوب هست ، امنیتش عالی هست
فقط اسم در کرده.یک زمانی حتی یادمه گروه آشیانه خودشون رو از اینا جدا میدونستند.نمیدوم چی شد یکدفعه با هم برادر شدند!! سرعتش و کیفیت نداره تنها چیزی هم که بهش افتخار میکنند امنیتش هست که زیر نظر آشیانه هست و در واقع تبلیغ و همه چیزشون رو با نام آشیانه ساختند! رپفا از اینا سرور خصوصی داره..
به نظر شما ارزش نداره ازشون خرید بکنم؟
آیا کسی از دوستان از این شرکت سرویس گرفته؟ راضی بوده؟
یا دوست و آشنا داشته که از این شرکت سرویس گرفته باشن !!
لطفا راهنمایی کنین.
با احترام
دوست عزیز
من به شما
HostDL :: Major Web Hosting Services
پیشنهاد می کنم
البته اگر سایتتون تازه تاسیس هست ، می تونید از دیگر هاستینگ ها هم استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)