این کار باید از سطح اصناف انجام بشه
این کار باید از سطح اصناف انجام بشه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
19 رای(جدیدا رای ها رو هم مید زدن)
12 نفر موافق
7 نفر مخالف(دلایل کامل روشن)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
حرف شما درست صنف باید باشه و قانون گزاری کنه کنه و موارد لازم دیگر را بصورت قانون در بیاره هیچ شکی داخلش نیتس ولی ....
ولی یک سوال دارم از همه دوستان فرض کنید صنف درست شد اقای ایکس و وای و زد که نمیخوان جزو صنف بشن چی
شاید دوست داشته باشن هر قیمتی بدن اون وقت صنف که هیچی بابا ی بای صنف هم باشه باز هیچ کاری نمیتواند کند توی دنیای واقعیش صنفها و مرجهای قانونی برای قیمتها و ناهماهنگیها هنوز کاری از پیش نبردن بعد شما انتظار دارید توی دنیای مجازی کاری از پیش بره چرا میخواهیم خودمون گول بزنیم
یک مورد دیگه فرض کنید صنف درست شد قای ایکس در خارج از ایران هستش هر قیمتی دوست داره میده بعد میخوام بدونم این صنف این وسط بعدش چی کار میخواد کنه البته یک مثال بودش
توی این مدت چندین و چند تاپیک درست شد و درست هم خواهد شد باز ولی هیچ کدوم نتیجه نداشت و نخواهد داشت تاپیکها هم اگر بسته نش و یا حذف نشن تا 1000000000000000 صفحه هم پیش میرن و هیچ گونه تغیری انجام نمیشه فقط یک عده با یک عده بد میشن یک عده به یک عده دیگه ممکنه بی احترامی کنند و بخوان حرف خودشون حالا درست یا غلط به کرسی بشونند و دغدهای خودشون داشته باشن
و فقط داریم خودمون با این حرفها گول میزنیم که اگر صنف باشه درست میشه این وضعیت ولی یمشه گفت بیتاثیر هم نیتس ولی باز همون اش و همون کاسه در کل باید بگم پشم
در اخر ارزو میکنم این وضعیت حداقل یکم تغیر کنه و بهتر بشه چون چیزی نیست که بشه درستش کرد و حالت نرمال درش اورد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)