خب درسته پول ایران هر روز داره ارزش میاد پایین
امید وارم که اینجوری تاپیک نره پیش جون داره سیاسی همه چی میشه حذف میشه
خب درسته پول ایران هر روز داره ارزش میاد پایین
امید وارم که اینجوری تاپیک نره پیش جون داره سیاسی همه چی میشه حذف میشه
دوستان عزیز
بهتر نیست این مسئله رو در یک نظر سنجی عمومی مطرح کنیم .؟
شرایط و سئوالات !
1- توافق اعضا مبنی بر افزایش قیمت و ارائه قمیت جدید
2- ازائه خدمات همراه با پرداخت هزینه و دستمزد مربوطه « نصب نرم افزار و..)
3- ارائه افر مخصوص همکار ( قیمتها این ردیف باید فوق العاده کمتر از بازار باشه که بقیه هم بتونند یک سودی داشته باشند)
4- تعیین یک قانون فراگیر برای افرها .
( دوست من مثال خوبی زدند برای اد اون دامین . طرف میاد هاست ده تومنی میخره 40 تا اداون دامین داره ولی پشتیبانی ضعیفی داره به نظر من همگی باید در یک شرایط یکسان باشند و برای اداون دامین و مزایای دیگر هزینه رو پرداخت کنند ولی پشتیبانی و مسائل دیگه به همین روالی که هست باشه و مشتری مختار باشه که از روی پشتیبانی شرکت مورد نظرش رو انتخاب کنه اینجوری دیگه مائل و دعوا و حاشیه هم درست نیمشه .)
اگر موافقید که نظرسنجی رو بزاریم و قال قضیه رو بکنیم. شب شد !
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
آره ما هم گشنمون شد باید بریم بزن دادش
فقط قیمت ها نجومی نره بالا هاااااااا
من به شدت مخالف عدم اشتراک گذاری آموزش ها هستم
خود ما آموزش هایی که برامون درآمد داشته رو به راحتی در اختیار بقیه می زاریم ، چون می دونیم از کارهای تخصصی دیگر به راحتی می توانیم درآمد داشته باشیم
شما قیمت های خودت رو داشته باش و روشون تمرکز کن.. من زمانی که هاستینگ داشتم یه سایتی 100 مگابایت هاست رو میداد سالیانه 4 تومان یه جا میداد 60 تومان من میدادم 30 تومان و مشتری های خودم رو هم داشتم.. قرار نیست اگه یه جا 4 تومن داد شما هم بیای 3 تومن بدی... یارو وقتی از یه سایت 4 تومانی خرید ماه بعد پشیمونه و میاد سمت گرونتر بازار
در این تاپیک موضوع گرون کردن قیمتها رو به رای گیری گذشاتم
شما هم میتونید رای بدید و نظر خودتون رو اعلام کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/24677/
امیر خسرو معروفی
این دیگه به تربیت ، شعور و شخصیت افراد بر می گرده ، یکی مثل شما داره و انجام می ده یک نفر هم تازه به دوران رسیده فکر کرده شاخ قول را شکسته تو هفت تا سوراخ قائم می کنه که یه وقت نونش آجر نشه ، نتیجه اش این می شه که علمی که شیخ بهایی داشته زیر خروارها خام باهاش دفن شد ، ولی امثال انیشتن و نیوتن یک جهان را متحول کردند
من به شخصه تا به امروز در زمینه های مختلف اگه اطلاعاتی داشتم در اختیار اطرافیان گذاشتم البته بماند که خیلی هاشون بعدها برای خودم شاخ شدند دی:
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
امیر خسرو معروفی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)