نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها

اکثر نظرات مبنی بر این هست که امکان یکسان کردن قیمتا نیست .
    ببینید عزیزان.
    سیاست هر شرکت به خودش مربوطه این درست !
    ولی قیمت پایه باید مشخص بشه.
    هیچ کجای دنیا زمین زیر متری 10 تومن نمیتونین پیدا کنین . اون ه ماگه باشه زمین کشاورزیه زمین ساخت خونه نیست.
    پس هرچیزی یک قیمت پایه ای دارد.
    الان ما نمیتونیم یک قیمت پایه برای هر چیزی تعیین کنیم ؟

فرض مثال : یک هاست اشتراکی ساده 100 مگ با 1 گیگ پهن باند زیر 10 تومن دیگه قیمت نداره ولی ما تاپیکهای 5 تومنی هم میبینیم چرا اینقدر قیمت پایینه ؟
    بهتر نیست قیمتها رو از یک نرم مشخص بالا ببریم ؟

اینجوری حداقل سود برای هرکسی مشخص میشه و طرف میدونه اقلا روی یک افر بیست سی تومن سود داشته .
    بازم تصمیم گیری با خودتونه.
    این پیشنهاد من بود.
    اینجوری حداقل قیمتها نزدیک به هم میشه. و جا برایا نتخاب باز می مونه.

کاری صاحب تاپیک ندارم ولی اعتقاد پیدا کردم که حرفش رو باید با طلا بنویسند . قیمت نون سنگ الان 500 تومنه .!

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط سلام عیلکم و رحمت الله نمایش پست ها
    منم با شما بحثی ندارم ، ولی با خودم عهد بستم تا روزی که توی نت هستم نزارم کلاه شخص دیگه ای را برداری
    شما مثل اینکه اصلا نمی دونی تجارت چیه ، قبل از خرید بنده از شما تقاضای تخفیف کردم و شما هم قبول کردید، این کجاش مشکل داره بنده ی خدا من به تو خواهش کنم

شما برو درست سرویس بده، از ما که گذشت ولی اینجوری بخوای پیش بری باید تا آخر عمرت کار خلاف بکنی ، 4 تا میکروتک بفروشی تا نونت را دراری ، خود دانی

در کل آقایون ، یکی از بچه ها حرف خوبی زد
    قیمت سرور و به طور کلی سخت افزار باید پایین و همگام با قیمت های جهانی باشه ، ازون طرف بابت خدماتی و سرویسی که اضافه بر سازمان ارائه می ده وجه دریافت کنه

این تاپیک ها هم به نتیجه ای نمی رسه ، از قدیم و ندیم گفتند آب راه خودش را پیدا می کنه ، معمولا کسایی که درست کار می کنند دیر یا زود راه تجارت خودشون را پیدا می کنند و مشتری های خودشون را دارند ، کسایی هم که یک جای کارشون می لنگه همش دنبال آسمون ریسمون بستن و سوء استفاده از شرایط بد جامعه و ... هستند ، آخر سرم هشتشون گرو نهشونه
    قصد بی احترامی ندارم عزیز
    حرف شما 100% درسته.
    ولی
    ولی
    ولی
    ولی
    آخه این صحبتها چه ربطی به موضوع تاپیک داره. ؟
    بنده خدا اصلا گیرم که کافر باشه . به نظر شما حرف بدی زده ؟ اشتباهی کرده گفته که قمیتها رو اضافه کنیم ؟
    این همه هجمه و توهین در اینجا درست نیست عزیز دل.
    بهتر بود این موضوع رو پیش خودتون حل میکردین تا اینکه حجاب و پرده رو پاره کنی و ابروی یکی رو ببری.
    من اشناییتی با این اقا ندارم ولی ممنونش هستم اقلا درد این جامعه رو حس میکنه و میخواد همه رو یکی کنه و متحد باشیم.
    این کجایش بده که شما رو ناراحت کرده.
    اسم این کار فقط ابرو بری یک هموطن خودته.
    زشته عزیز.
    موفق باشی.
    امیر خسرو معروفی
    جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.

2. تعداد تشکر ها ازmaroofi به دلیل پست مفید

عضو انجمن سلام عیلکم و رحمت الله آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    417
    تشکر تشکر شده 
    244
    تشکر شده در
    181 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maroofi نمایش پست ها
    اکثر نظرات مبنی بر این هست که امکان یکسان کردن قیمتا نیست .
    ببینید عزیزان.
    سیاست هر شرکت به خودش مربوطه این درست !
    ولی قیمت پایه باید مشخص بشه.
    هیچ کجای دنیا زمین زیر متری 10 تومن نمیتونین پیدا کنین . اون ه ماگه باشه زمین کشاورزیه زمین ساخت خونه نیست.
    پس هرچیزی یک قیمت پایه ای دارد.
    الان ما نمیتونیم یک قیمت پایه برای هر چیزی تعیین کنیم ؟

فرض مثال : یک هاست اشتراکی ساده 100 مگ با 1 گیگ پهن باند زیر 10 تومن دیگه قیمت نداره ولی ما تاپیکهای 5 تومنی هم میبینیم چرا اینقدر قیمت پایینه ؟
    بهتر نیست قیمتها رو از یک نرم مشخص بالا ببریم ؟

اینجوری حداقل سود برای هرکسی مشخص میشه و طرف میدونه اقلا روی یک افر بیست سی تومن سود داشته .
    بازم تصمیم گیری با خودتونه.
    این پیشنهاد من بود.
    اینجوری حداقل قیمتها نزدیک به هم میشه. و جا برایا نتخاب باز می مونه.

کاری صاحب تاپیک ندارم ولی اعتقاد پیدا کردم که حرفش رو باید با طلا بنویسند . قیمت نون سنگ الان 500 تومنه .!

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

قصد بی احترامی ندارم عزیز
    حرف شما 100% درسته.
    ولی
    ولی
    ولی
    ولی
    آخه این صحبتها چه ربطی به موضوع تاپیک داره. ؟
    بنده خدا اصلا گیرم که کافر باشه . به نظر شما حرف بدی زده ؟ اشتباهی کرده گفته که قمیتها رو اضافه کنیم ؟
    این همه هجمه و توهین در اینجا درست نیست عزیز دل.
    بهتر بود این موضوع رو پیش خودتون حل میکردین تا اینکه حجاب و پرده رو پاره کنی و ابروی یکی رو ببری.
    من اشناییتی با این اقا ندارم ولی ممنونش هستم اقلا درد این جامعه رو حس میکنه و میخواد همه رو یکی کنه و متحد باشیم.
    این کجایش بده که شما رو ناراحت کرده.
    اسم این کار فقط ابرو بری یک هموطن خودته.
    زشته عزیز.
    موفق باشی.
    حرف شما درست
    نه آقا چه اشتباهی ، اتفاقا حرف خوبی زده ، ولی این حرف مال ایشون نیست مثل این می مونه که شهرام جزایری بیاد تو تلویزون و بگه ما باید با کسانی که اختلاص می کنند با اشد مجازات برخورد کنیم ، به نظرتون این مسخره نیست !!
    بنده اگه قصد آبرو ریزی داشتم می رفتم تاپیک انتقادی می زدم و کل آرشیو ایمیل ها و ... می زاشتم توش ، من قصدم خراب کردن کسی نبوده و نیست ، قصدم اصلاحه
    3 روز پیش می بینم 8 9 تا پی ام مبنی بر پاک شدن پست هام توی تاپیک فروش ایشون که صحبت خاصی هم توش نبود فقط پیگیری های قبل ازخرید و .. بود توسط یکی از مدیران اصلی انجمن شده ، پرس و جو می کنم ، مدیریت گفتند درخواست حذف از طرف استارتر بوده و طبق قوانین ملزمیم که پاک کنیم و شما اگه قصد انتقاد دارید می تونید تاپیک انتقادی بزنید ، و قرار شد من تاپیک انتقادی بزنم تا پست های حذف شذه را انتقال بدهند اونجا ، ولی بی خیال شدم ، گفتم بالاخره ایشون هم جوونه مثل 6 7 سال پیش خودمه می خواد کار کنه
    اما اینکه طرف بیاد خودش را بزنه به ننه من غریبی و انجام کار صادقانه و نگرفتن دستمزد درخور قبول کنید که قابل تحمل نیست و این صحبت ها را به وجود می یاره
    در هر صورت من دیگه ادامه نمی دم تا این بحث همینجا سفره اش جمع بشه

از شما هم سپاسگذارم

4. تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)