نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن سلام عیلکم و رحمت الله آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    417
    تشکر تشکر شده 
    244
    تشکر شده در
    181 پست

پیش فرض پاسخ : بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها

اگه این تاپیک را یک نفر دیگه که فروش زیادی داره ، یا اطلاعات علمی زیادی داره یا نمی دونم یک حداقل یک اعتباری اینجا داشته باشه می زد ، خیلی هم خوب بود ، ولی کسی که پشتیبانیش فقط تا لحظه دریافت پول هست واقعا نوبره ،
    کسی که از لحظه واریز تا تاریخ تحویل سرویس یک هفته طرف را سر می دوونه ، تقاضای برگشت می زنی ، می گه جزأ قوانین ما نیست و دیر و زود باید الزاما سرویس را بگیرید ، بعد خلاف اون چیزی که تو مشخصات گفته شده تحویل می دهند ، اعتراض می کنی می گند همینه که هست ، تو انجمن اعتراص می کنی می گه پست را پاک کن وگرنه سرویس را قطع می کنم ، سرویس با آپ تام 99.9 می فروشه ولی 80 درصد هم بر اساس سایت های مونیتورینگ به زوره
    به خدا همین 4 تا مشتری هم که داره از سرش زیاده

اینجا آدم هایی هستند که اگه پول هم می گیرن ، در عوضش شخصیت دارن ، سرویس خوب می دهند ، یک شماره ایرانسل نوشتند ولی همون را تو ساعت های اداری جواب می دهند ، نوشتن 10 تا شماره که یکیش خاموشه ، یکیش دایورته ، یکیش مامانش بر می داره می گه سر کاره و .... چه ارزشی داره
    بعضی ها اینجا هستند که اگه مشکل هم براشون پیش می یاد ، خودشون را می زارند جای مشتری نه اینکه فقط فکر منافع خودشون باشند ، مگه چند ماه پیش نبود حامد مالک مهر هاست سرورهای وارزش را جمع کرد ، همه ازش تشکر هم کردند ، خود من روم نشد ازش بقیه پول مدت زمان باقیمونده سرویس را پس بگیرم ، یک سرویس دیگه گرفتم انداختم کنار ، از پس این آدم باشخصیته ، مگه رحمان نبود چند روز پیش سرورهاش بر اثر اشتباهات دیگران مشکل پیدا کرد ، همه حمایت کردند تا شکر خدا مشکل حل شد ،مگه ممد نیست ، اگه مسخره بازی هم جایی درمیاره یا اسپم سرا راه می اندازه ، ولی کاری که قبول می کنه را درست انجام می ده ، اگه گفت ساعت 7 فلان پرداخت را برات می کنم هفتش نهایت می شه 8 نه اینکه 3 روز کوشی موبایلش را خاموش کنه ، مگه آقای امیری نیست ، تا حالا شده سرویسی را زیر قیمت بده یا ارزون بده یا بازارشکنی کنه ، ولی چرا ما می ریم ازش سرویس می گیریم ، چون شخصیت داره ، برای برندش احترام قائله ، برای مشتریش احترام قائله ، سری اول من می رم ازش یک دومین آی آر می گیرم 200 تومن هم براش سود نداره ، ولی چنان احترام و سرویسی می ده که بعد از اون 20 مدل خدمات دیگه هم ازش می گیرم ، تیکت می زنم ، عجله ای باشه تو انجمن پی ام می دم ، کاری از دستش بربیاد دریغ نمی کنه ، مگه نگاه روشن پارس نیست ، کدوم یکی از شماها از اونها بیشتر مشتری دارید ، شاید 80 درصد کارهای شرکت را آقای مستحسن انجام می ده ، ولی تماس بگیر شرکت ، اگه کوچکترین بی احترامی دیدی ، اگه سروری بخوابه اولین کسی که می فهمه خودشون هستند ، نه اینکه سرور خوابیده بعد 7 8 ساعت که تیکت زدی و تلفن می زنی ، صاحب سرور پشت تلفن بگه ا مگه سرور خوابیده !!! حالا که نیستم ولی بعد از ظهر می رم ببینم مشکل چیه " در کل خدمات خوب بدید ، قیمت خوب هم بگیرید
    مردم شعور دارن ، خودشون انتخاب می کنند ، گذشته هر کسی نشون دهنده اعمالش هست ، با پاک کردن کارنامه گذشته و به تله انداخت مشتریان جدید به کجا می خواین برسین ، رفتن گزارش دادن 4 تا پست انتقادی که تو تاپیک فروش هست و جوابی براش ندارید که بدید ، حالا مدیر هم اومد و اونها را پاک کرد ، آیا بعد از این کسی هست که بیاد تعریف کار شما را بکنه ، آیا مشتری بوده که براتون مشتری بیاره !؟ خود من شرکت هایی که ازشون سرویس گرفتم و خوب بوده را به ده ها نفر تو انجمن ها و ... مختلف معرفی کردم

در کل اینکه سرویس و خدمات خوب بدید ، پول خوب هم بگیرید ، برای کار هم ارزش قائل باشید ، کسی که میاد تو این کار باید شب روزش در اختیار این کار باشه ، نمی شه که صبح بره استخدام جایی بشه ،عصر بره گردش ، شب بره مهمونی جواب مشتری ها را هم بده که مگه ازین 12 تومن چقدرش برای من سود داشته که بخوام 24 ساعته سرویس بدم ، نمی تونی آقا ببند درش را چرا می نویسی پشتیانی 18 ساعت در روز بعد هم شونه خالی می کنی

در آخر برای همه عزیزانی که خارج از مسائل مالی از دل و جون کار می کنند و برای خودشون و برندشون احترام قائلند تشکر می کنم ، انشالله همیشه موفق پیروز باشند
    روی صحبت هام هم با شخص خاصی نبود ، اون کسایی که این رفتار را دارند خودشون می فهمند

من الله توفیق

2. تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)