شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
دوستان زیاد خودتان را ناراحت نکنید . قرار شد که با اقای صالح صحبت بشه و در مورد این ٥٠٠ تا یه فکر دیگه بکنند
بنظر من اگر چک ٢٠ میلیونی بگیرند بهتر است . با این کار فقط دوستانی که تمایل واقعی دارند برای این کار باقی می مانند و مابقی بدلیل این ضمانت سنگین حتما خدا حافظی خواهند کرد
هیچ آدم عاقلی طرف ثبت دامنه آی آر نمیره .
علی جان اینا به این زودی ها دست از مسخره بازی در نمیارن هر روز یه ایمیل میزنن یه روز ایمیل دزن به من گفتن باس رابط مالی و... خودت باشی عوض کردم فرداش گفتن باس نماینده بزاری باز عوض کردم هزار تا مسخره بازی دیگه! البته از طرف دیگه هم خیلی از این قیمت های ارزون کنار میره ولی شرایط خیلی خسته واقعا! ما که فرونشده نیستیم تمدید یا خریدمونم از شرکت شما یا سایت ممد انجام میدیم فرقی برامون نداره ولی کسی که به عنوان نماینده هست تحت فشار قرار میگیره
پینوشت: پیشنهاد من این هست که چند نفر از بچه ها بسیج بشیم بریم دفتر اینا داد بیداد فک نکنن ملت ایران همیشه بیدار نیستن! مردم میفهمن!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
من یکی از مدیران یکی از شرکتهای مهم هاستینگ و دامین در ایران هستم
در حال مطالعه فروم بودم که این تاپیک نظرمو جلب کرد
چون امروز یک نسخه این نامه رو تو شرکت به من هم دادند تا مطالعه کنم
در ابتدا کمی برام جای تعجب داشت اون قسمتی که قید شده بود وجه نقد به دوستان گفتم یعنی باید به حسابداری درخواست بدیم پانصد تومان نقد به ما بدهد تا ما انرا به پیک بدهیم تا به پژوهشگاه ببرد
فقط مشکل این است که حسابداری ما وجه نقد پرداخت نمی کند!!!
سوال اینه ک چرا جناب مهندس صالح مسئول بخش ثبت دامنه پژوهشگاه این مبلغ رو بصورت چک یا ضمانت نامه بانکی نخواسته!!! حتی می شد که یک شماره حساب بده و بخواد که مبلغ به حساب واریز بشه و فیش پرداختی ارسال بشه!!!
اما در مورد خود قرارداد,
در کل موارد خیلی ظالمانه نیست اما کاملا غیر حقوقی و غیر فانونی می باشد
بر اساس شرایط عمومی پیمانها کارفرما می تواند به میزان 10 درصد از مبلغ کل قرارداد را به عنوان ضمانت حسن انجام کار توسط نزد خود و تا پایان مهلت قرارداد نگهدارد اما مسئله این است که قرارداد اصلی پژوهشگاه با فروشندگان دارای ثمن نیست و نمی توان برای ان حسن انجام کار تعیین نمود
نکته مهم دیگر این قرارداد این می باشد که قرار داد پژوهشگاه با نمایندگان یک قرارداد فروش نمایندگی می باشد یعنی همان reseller و نه قراردارد خدمات می باشد و نه قرارداد کالا پس حسن انجام کار چندان عرف نیست
یک نکته مهم نیز که توسط مرکز به آن پرداخته نشده است پایان قرارداد نمایندگان می باشد. در این حالت چه اتفاقی برای دامنه های کاربران رخ می دهد.زیرا نماینده دیگر مسئول نبوده و دامنه کاربران نیز بدون نماینده می شود.
به نظر من به طور کل ایده پیاده نمودن طرح Registrar/registry برای دامنه ها ای ار که در حال حاضر تعداد آنها حتی به 200 هزار عدد هم نمی رسد کاملا بی مورد است.زیرا این طرح برای پسوندهایی با تعداد چند 10 میلیونی به بالا مناسب می باشد که به دلیل ایجاد گلوگاه و نیاز به نیروی انسانی زیاد حتمی باید با این طرح اجرا شوند و این تعداد نا چیز دامنه ای ار را به راحتی خود مرکز می تونه با چند کارمند مدیریت کنه.
یک پیشنهاد هم توسط یک از اعضا پیشنهاد شده بود که که مرکز 20 میلیون از شرکت ها دریافت کنه تا شرکت های ضعیف حذف شوند. این پیشنهاد در نگاه اول جالبه اما چند مورد مهم دارهک
1. مبلغ 20 میلیون مبلغ کمی هستش و به راحتی توسط اکثر نماینده ها قابل پرداخته
2. در حال حاضر متوسط نرخ رشد تعداد دامنه های ای ار شامل تمامی پسوندها 125.9 در روز در کل ایران و جهان می باشد که این موضوع نشان می دهد این بازار بسیار کوچک می باشد و مبلغ 20 میلیون چندان برای ان معقول نیست
اتفاقا شرکت ما در حال حاضر چیزی حدود 12 درصد کل دامنه های ای ار را در روز ثبت میکنه که این عدد با وجود 35 نماینده دیگه خیلی عدد بالایی می باشد اما بازهم با این وجود در حال حاضر سود دهی دامنه ای ار برای ما منفی می باشد.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آخه شماها نگاه کنید کدون یک از کارای نیک درست بوده که این یکیش درست باشه. گند زده به هر چیزی. مثلن می خواد خودش رو مثل آیکن کنه که فقط مرکزه و خودش کاری انجام نمیده. آخه یعنی چی؟ گند زده به هر چیزی. اونم از پاسخ دهیشون مثلن یه مرکزن قبل از این که حالا نماینده داشته باشن و فقط بخوان از طریق نماینده کارا رو انجام بدن، ملت باید منتظر بمونن تا زمان پاسخ دهی اینا چه نلفنی و چ آنلاین برسه. خیلی مسخرن. من خ.دم یه بار داشتم با یکی از اپراتوراشون چت می کردم بعد دقیقن 2 دقیقه از زمان چت گذشت دیدم دیگه جواب نمیده منم کلی سوالم واجب بود و غجله داشتم. حالا خوبیش این بود که بعدش زمان پاسخگویی با تلفن بود. بعد از اینکه زنگ زدم و مدت طولانی اشغال بودن میگم چرا جوابم رو تو چت ندادی و قطع کردید گفت به خاطر اینکه زمان چت تموم شده بود.
واقعن که....
مگر کسایی که فقط براشون نام و پول اهمیت داشته باشه بخوان این رو امضا کنند و پول بدن. مگه قرارداد آخه یکطرفه ست همه چی به نفع خودشونه.
متاسفم برای افرادی که در نیک دارن کار می کنن
اصلا کارشون درست نیست و مطمئنا بزودی دامنه ir .....
با یک شکایت درست میشه قضیه. دلیلشم ثبت قیمت پایین دامنه ها هست که نیک فکرشم نمی کرد الان در مرز ورشکستگی هستن!!!!
زیر نمایندگی بالاخره حذف شد.
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
عجب قوانین سفت و سختی . آقا اینا میخوان این پولو بگیرن که اگر شما خدائی نکرده زبونم لال تخلف کردین و پنجاه تومن رو ندادین اینا که نمیرن شکایت کنن که آقا فلانی 50تومن جریمه داره نمیده اینا از همون 500هزار تومن ناقابل کم می کنند خودشون که زحمت شما هم نشه .
حالا مگه دامین ir چقدر سود توش هست که 500 تومن ودیعه میگیره ؟؟ ولی از یه طرفی هم کار خوب میکنه . حذف زیر نماینده یعنی تمرکز بیشتر و سرویس بهتر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)