-
عضو انجمن
بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها
سلام به همه دوستان به خصوصو فروشنده ها 1 سالی هست بازار هاستینگ ایران به ...... رفته
این تاپیک زدم گفتم
شاید فکر ها رو رو هم گذاشت یه فکری کرد خوب چرا ایجوری شده؟ من چند تا دلیل میگم اگه اشتباه میکنم بگید
1: مشتری میاد سرور احتصاصی میگیره به شرط نصب مجازی ساز ما { خودمم جز ما هستم } سرور که دیتا سنتر به ما
میده مثلا 100 تومن به مشتری میدیم 120 تومن ! 20 تومن برای ما سود داره اما این مشتری بازار کار خودمون خراب
میکنه وی پی ای میده ماهی 6 هزار تومن !
2: آموزش های زیادی که ریخته تو سایت های فارسی زبان فکر میکنید چرا من فقط تو بخش فروش کار میکنم و تو
بخش آموزش کار نمیکنم چون چند تا بچه میان یاد میگیرند بازار خراب میکنند {{ البته همکارهای خودمون فرق میکنند}
طرف میاد با التماس میگه تو نصب وی پی اس مشکل دارم ! حتی بلد نیست وی پی اس بسازه اینجا راه پیدا میکنه
3: دست زیاد شده مجبورند قیمت بیایم پایین!
راه حل چیست؟ نظر من
1: همه با هم همههه نه یکی در میون قیمت ها رو تغییر بدیم وقتی با هم باشیم مشتری مجبوره خرید کنه !
2: به افراد زیر 18 سال سرور با نصب مجازی ساز ندیم !
و......
نون شده دونه ای 500 تومن ! 100 مگابایت هاست میدیم سالانه 6 هزار تومن !!
از خودم تعریف نباشه من که اجاره سرور امریکام 200 دلاره 210 هزار تومن به عبارتی !
سرور 8 رم داره وی پی اس با رم 1 باید بدم 50 تومن که برای من سود داشته باشه نه 25 هزار تومن !
این داستان واقعی است :
مشتری میاد به من میگه
وی پی اس رم 1 ماهی چند منم میگم ماهی 40 تومن میگه گرونه فلانی میده 20 تومن ! روزی 10 تا از اینا من دارم
در کل من که مشتری خودمو دارم قیمت های خودمو تا شب تغییر میدم کاربر حرفه ای باشه دنبال کیفیت باشه میاد
خرید میکنه اگه نه زیر 18 سال باشه میره از همون زیر 18 ساله ها خرید میکنه اگه نه خدا بزرگه تا حا لا روزی داده از این به بعد هم میده
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
-
تعداد تشکر ها ازalborzgostar به دلیل پست مفید
-
May 2nd, 2011 10:43
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : بازار هاستینگ ایران !+ یارانه ها
خب درسته حرف شما ما حالا پس باید بیگیم برو کپی شناسنامه ی خودت رو بیار
این که نشد حرف دست زیاد شده توی نت ایران بله باید همه هماهنگ بشن شما هم فکر کنم دلت زیادی پر هست !!
خب شما داری فکر منابع خودت رو میکنی که به کسی آموزش نمیدی اگر کسی که اینترنت رو بر پا کرد به کسی یاد نمیداد که الان من و تو نبودیم !!!
شما نده از این به بعد یارو میره از خارج میگیره و بعد هم این رو بگم همه افراد زیر 18 سال که مثل هم نیستن یکی بود 13 سالش بود اول ها که من یادم میاد 300 تا سایت روی سرور هاش بودن الان تمامی سایت هایی که روی سرور های او بودن کله گنده های ایران هستن!!!
تا دیتاسنتر سرور هاش رو بست و اون طرف نابود شد هاست دی ال هم اون موقع بود 150 تا یوزر داشت اون طرف 300 تا فکرتون خوبه ولی اتهاد میخواد که نگرد تو ایران ما نیست
گشم نبود نگرد نیست!!!
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
الان یارانه ها اومده باشه فرقی میکنه این دلیل نمیشه که هاست رو به یارانه ها ربط بدیم !!! در کشور های خارج که یارانه نیومده
-
-
عضو انجمن
کد PHP:
شما نده از این به بعد یارو میره از خارج میگیره
خارج ارزونتر میدند؟ وی پی ای با رم 1 گیگ کجا میدند 20$؟ منابع اختصاصی؟ یا 100 مگابایت کجا میدن سالی 6$؟
@AdWordsfa
-
-
عضو انجمن
هر کس وقتی یه بار گرفت میبینه زبان بلد نیست! دلار گرون شده کسی کپی ملیش رو نمیده برای تایید بر میگرده ایران اینقدر میگرده تا یکی رو ارزون پیدا کنه ما نباشیم یکی بهش میده
و اونی هم که ارزون میده سیاست داره اول ارزون میده بهش وقتی مشتری خودش شد گرون میکنه الان یه هاستینگ معتبر کشور هست که این کار رو میکنه
-
-
عضو انجمن
چی بگم والا
برای شناسنامه هم چه اشکال داره مشگه دیتا سنتر ها از ما کارت شناسایی نمیگیرند ما هم بگیریم قانونش اینه باید گرفت برای هویت زیر 18 سال بو نمیدیم دی:
@AdWordsfa
-
-
دوست من البرز جان این هم بگین همه کسایی که سرویس قیمت پایین میدن کیفیت بدی ندارند بعد اون قسمتی که میگین میان از اینجا آموزش میبینند میرن شروع میکنن به فروش شما خودتون از اول حرفه ای بودین؟!!
حرف های شما هم درست هست و یعضی از قسمت ها را قبول دارم
-
-
همین طور که روز به روز هاستینگ های جدید وارد بازار می شوند روز به روز هم خیلی ها از این کار دست می کشند و میرن پی یه کار دیگه! یکیش مثلا همین پسرخاله خودم تا دیروز سایت میزد واسه ملت الان رفته لوازم کادویی باز کرده و کارش گرفته!
مشتری که واقعا مشتری باشه هیچ وقت با ملاک هزینه نمیاد سرویس بگیره.
نمی شه که بدون دلیل قیمت ها رو افزایش داد. اینکه کسی بخواد قیمت های سرویسش رو افزایش بده مربوط به خودش می شه و این وسط شاید بعضی از مشتری هاش رو از دست بده!
-
تعداد تشکر ها از Birserver به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من اول اگه اومدم تو کار بازار خراب نکردم هر چی بقیه میدادند منم میدادم ! من مشتری داشتم از سال 86 تا 3 ماه پیش با من کار میکرد الان 3 ماهه رفته از جای دیگه گرفته چند بار گفت بقیه دارن ارزون میدند ! جاش برسه اسم میبرم که کیه !
@AdWordsfa
-
-
اقای عزیز قبل از عید این صحبت زده شد ولی متاسفانه همکاری صورت نمیگیره.
به هرحال من موافق تشکیل همچین اتحادیه ای هستم که نرخ ها رو تصویب کنه. اگر بتونید یک مرجع قانونی تشکیل بدید . ولو حتی قمیتها بصورت فرمالیته بازم حساب کتابی خواهد بود.
طرف یک دامین ir میخره 3 تومن + یک هاست 100 مگ (5 تومن) میخره میشه هاست فروش
میری قسمت تماس با ما یک شماره ایرانسل گذاشته و تموم.
ایا راهی هست که این اشخاص هم به کنار گذاشته شوند ؟ مسما خیر شما باید یک شرایطی رو فراهم کنید که همچین اشخاصی هم به نون خوردن ادامه بدهند ولی با قیمت یکسان نه هرکسی هر چیزی خواست ارائه بده. اینجوری بهتره مشتری بر اساس کیفیت تصمیم میگیره و کسانی که جنس بنجول به ملت میندازن خود به خود ناک اوت میشوند.
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
-
-
تورو خدا طرز فکرو ... تو بخش آموزش مطلب نمیدن از ترس اینکه رقیب پیدا کنن 
شما از اول یهو همه چی رو یاد گرفتی یاد یه زمانی شما هم جزو همین بچه هایی بودی که با آموزش ها یاد گرفتن ؟
کسی که واقعا کارش درست باشه مشتری میاد سراغش ! باید دنبال مشتری درست حسابی بود نه مشتری که فکر ارزونی هست ... اگر شما رو مشتری هایی که ارزون میخرن حساب باز کردی خوب قطعا اون بچه هایی که میگی به کارت لطمه میزنن ولی اگر دنبال مشتری هایی هستی که میدونن پول بابت چی میدن و ارزشش چقدر خوب نگرانی نداره که
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید