نقل قول نوشته اصلی توسط alisc نمایش پست ها
موفق باشید انشاالله
کار بسیار بیار عالی انجام دادید

من خودم به 3-4 بار تاپیک زدم سوال کردم ، اکثر دوستان گفتن نمیشه ! ایران مشکل پهنای باند داره ! سرعت پایینه و . . .

ولی آفرین به اراده شما !

یک سوال :
سرعتش به نظرتون چطوریه ؟!؟ ( من که اون آدرسی که دادید رو نتونستم ببینم ! بالا نمیاد ! )

به نظرتون اگر یه اینترنت 4 مگ روش استیبل بشه ، میشه کار هاستینگ انجام داد ؟
اگه منظورت هاست ای که بخوایی بفروشی میشه ولی ضعیف میشه (بستگی به تعداد بازدید از اون سایت - ترافیکش و حجمش داره)
هاست مشکلات خاص خودشو از جمله حمله به ترافیک سایت و ویروس و ...داره
از اینا گذشته پشتیبانی کاربران و بک آپ گیری و ....
ولی اگه بخوایین سایت خودتون رو فقط روش بگذارین با اینترنت 4 مگ خوب جواب میده

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط microtorrent135 نمایش پست ها
مرسی داش رضا و آقا سهیل
فرض کنید فعلا اصلا نمی خوام از بیرون از شبکه محلی کسی بهش وصل شه (این بمونه برای قدم بعدی) فعلا یه سرور که بشه php , mysql رو نصب کرد و از داخل شبکه همه وب سایت رو ببینن. (یعنی یه وب سرور روی شبکه محلی شرکتمون)
اما قبل این کار یه مشکلی دارم، مشغول نصب ویندوز سرور 2008 نسخه R2 هستم. و نیاز به 2 راهنمایی دارم:
1) راهنمای نصب دایرکت ادمین و کل تنظیماتی که ویندوز سرور برای اینکار می خواد (این آموزش چطوره که از رو این برم جلو؟ --> اینجا کلیک کنید
2) تنظیمات VMWare چون می خوام ویندوز سرورم رو تو vmware نصب کنم (ویندوز xp professional من بشه client و ویندوز سرور نصب شده در vmware من بشه سرورم)
همون کارای قبل رو باید بکنی
فقط تو این حالت کامپیوتر سرورت به اینترنت نیاز داره و بقیه از توی شبکه لوکال می تونن با اتصالی که به کامپیوتر سرور دارن به سایت وصل بشن