-
April 30th, 2011, 15:20
عضو انجمن
پاسخ : غیر فعال کردن ssl
دوستانی که در این کار تجربه ندارند لطفا راهنمایی غلط نکنند چون ممکن است کسی که با این دستورها آشنا نباشد اشتباهی انجام دهد که به سادگی قابل درست کردن نباشید!!
این ارور مربوط به دوچیز میباشد
یک شما باید آی پی اختصاصی به سایت موردنظر بدهید
دوم اینکه از مسیر زیر بعد از دادن آی پی اختصاصی ssl را روی هاست فعال کنید
SSL/TLS Manager>> Activate SSL on Your Web Site (HTTPS
بعد از قسمت Domain نام دامنه ایی که براش اس اس ال گرفتید رو انتخاب میکنید و بعد پایین صفحه
Install Certificate رو میزنید همه چیز درست میشود
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2011 15:20
# ADS
-
April 30th, 2011, 15:24
خوب اصلاً من نمی خوام ssl اش فعال باشه که چنین اروری هم بده اینو چطوری درست کنم ؟
-
-
April 30th, 2011, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tmfar
خوب اصلاً من نمی خوام ssl اش فعال باشه که چنین اروری هم بده اینو چطوری درست کنم ؟
باسلام
این ارور ارور خاصی نیست از راه حل بالا که گفتم میتونید راحت درستش کنید
اگه میخوایید اس اس ال فعال نشه باید از جایی که آدرس سایتتون رو به https://www.test.com تغییر داید به Test.com Web Based Testing and Certification Software v2.0 تغییر بدید
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
April 30th, 2011, 15:30
من اصلاً فعال نکردم نمی دونم چرا این اینطوری شده میشه آدرس دقیق غیرفعال سازی رو در سی پنل محبت کنید ؟
من فقط از tweck setting فعال کرده بودم که اونو هم off کردم . .
-
-
April 30th, 2011, 15:36
عضو انجمن
باسلام
مشخصات کنترپنل هاستی که مشکل دارد یا روت سرور رو برام بفرستید + آدرسی که مشکل دارد تا یه نگاهی بهش بندازم
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
April 30th, 2011, 22:21
من اصلاً ssl ای نصب نکردم که بخوام غیرفعال هم بکنم فقط از tewek setting گزینه Require SSL رو on کرده بودم که off کردم ولی باز خطا میده
-
-
April 30th, 2011, 22:59
عضو انجمن
اگر همون آدرس هست که صبح به من دادید
مشکلی نداشت. مشکل از کش انیترنت شما هست. بعد از tewek setting چی رو زدید آن بشه؟؟ برای نصب اس اس ال باید از داخل خود کنترپنل هاست(کنترپنل سی پنل دامنه) اقدام کنید.
نکنه منظور شما گذاشتن اس اس ال برای login به cpanel میباشد؟
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
حل شد مشکلم
نکنه منظور شما گذاشتن اس اس ال برای login به cpanel میباشد؟
دقیقاً
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tmfar
حل شد مشکلم
دقیقاً
خوب خدا را شکر که حل شد. شما از اول میگفتی این مشکلت هست صبح حلش میکردم....
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 1st, 2012, 14:59
میشه به من هم یاد بدید ، چطور غیر فعالش کنم برای login به cpanel رو.چون من یه هاست cpanel گرفتم ، که به صورت https هست ، و چون سرعت اینترنت ام زیاد بالا نیست ، برای همین وقتی میخوام فایل منیجر رو باز کنم ، 20 دقیقه هم صبر کنم ، باز نمیشه .چون ssl ش فعاله ، ولی من هاست های دیگه رو باز کردم که http بود، سریع بالا میومد.بنابراین الا دقیقا اینطوریه که من اصلا به فایل منیجر هاستم دسترسی ندارم.چون اصلا کامل بالا نمیاد /
میشه بگید چطوری میتونم ssl رو از روی فایل منیجر هاستم بر دارم.
ممنون
-