-
April 28th, 2011, 23:04
مدیر کل
نظر سنجی در مورد کلاس حضوری
سلام دوستان 
با توجه اینکه مدتی هست وقت من و بقیه مدیران وقت هامون بیشتر آزاد شده تصیمیم گرفته شد حالا یه کمپ های آموزشی هاستینگ داشته باشیم .
در حال حاضر فقط نظر سنجی داریم که ببینیم تمایل به این کار چقدر هست .
با توجه به اینکه یک دفعه این موضوع مطرح شده و به نتیجه نرسیده تصمیم گرفته شد من پیگیر این موضوع باشم .
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
AbiriAmir, AriyaDownload, atilnic, Faraz4u, khudeman, lvlehrad, mrtteam, m_dg_farari, nimo0ol, om!d-D, shirazlpi, sibs
-
April 28th, 2011 23:04
# ADS
-
April 28th, 2011, 23:16
پاسخ : نظر سنجی در مورد کلاس حضوری
متاسفانه من شهرستان هستم و امکان حضور برای من و خیلی های دیگه نیست . خیلی دوست داشتم باشم حتی با هزینه چون به رایگان بودن چیزی عقیده ندارم .
-
-
April 28th, 2011, 23:17
مدیر کل
متاسفانه من شهرستان هستم و امکان حضور برای من و خیلی های دیگه نیست . خیلی دوست داشتم باشم حتی با هزینه چون به رایگان بودن چیزی عقیده ندارم .
قرار هست به مدت مثلا 2 یا 3 روز باشه و جا و مکان هم رزرو میشه برای کسانی که تمایل داشته باشند شرکت کنند 
البته شاید کلاس های آنلاین هم برگزار بشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2011, 23:20

نوشته اصلی توسط
Vahid
قرار هست به مدت مثلا 2 یا 3 روز باشه و جا و مکان هم رزرو میشه برای کسانی که تمایل داشته باشند شرکت کنند

در حرف بسیار ساده و در عمل بسیار سخته که من پاشم از شمال غرب ایران بیام تهران . 10 ساعت راهه . ایشالا در فرصتی دیگر .
-
-
April 28th, 2011, 23:22
مدیر کل
در حرف بسیار ساده و در عمل بسیار سخته که من پاشم از شمال غرب ایران بیام تهران . 10 ساعت راهه . ایشالا در فرصتی دیگر .
البته شاید کلاس های آنلاین هم برگزار بشه .
ارتباط مستقیم با من :
-
-
April 28th, 2011, 23:25
اگه از مبتدی شروع کنید
من تمایل در شرکت رو دارم
-
تعداد تشکر ها از a1000a به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2011, 23:27
مدیر کل
اگه از مبتدی شروع کنید
من تمایل در شرکت رو دارم
کلاس ها قرار هست در سه سطح برگزار میشه
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2011, 23:30

نوشته اصلی توسط
Vahid
انلاین من هستم
-
-
April 28th, 2011, 23:31

نوشته اصلی توسط
Vahid
اگر آنلاین برگزار شد حتما درخدمتتون هستم . الان هم فصل میان ترمه و نزدیک به امتحانات دانشگاها . کلاس آنلاین بهترتره .
-
-
April 28th, 2011, 23:32
-