دستتشون درد نکنه ممنون از این بابت !
دستتشون درد نکنه ممنون از این بابت !
پول زیاد بدیم ، سرویس مزخرف بگیریم
مطمئن باشید تو سرویس ها هیچ تغییری ایجاد نشده ، گوگل کنید خیلی ها هستند یک چیزی پست کردند ، بسته باز شده و از وزن مرسوله کم شده!
بله د ز د ی هم میکنند!
از یزد شیرینی فرستادند نیم کیلوش تو راه ریخته)))))))) حالا کجا ریخته معلوم نیست. جالب اینجاست که بسته هم کمپلت چسب خورده یعنی اصلا ممکن نیست از بسته بیرون ریخته شده باشه. کار خودشونه
)
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
مملکت
گل + بلبل
دیشب که شنیدم مخم سوت کشید.
واقعن که.........
امروز رفتم اداره پست یک سفارش رو پیشتاز بفرستم.. خرید نقدی بود و قیمت محصول 8000 تومان بود و کل سود بنده 1500 تومان بوده.. بله عزیزان پول پاکت 300 تومان + هزینه پست 1000 درصدی هم روش کلا 4000 تومان پیاده شدیم!!![]()
.........
نتیجه اخلاقی: تو سایت هم زدم دیگه خرید پستی مستقیم نقدی نداریم!! فقط اینترنتی سفارش بدید!!
شانس آوردیم بازم هزینه اینترنتی 200 تا 300 درصد افزایش بوده... وگرنه کلا فروشگاه رو جمع باید کنیم!![]()
ولی کلا خیلی باحالان دمشون گرم هر وقت دوست دارن گرون میکن هر وقت میخوان میفروشن .جالبه فکر عواقبشم نمیکنند
نه بابا درسته اینجا به مزاج گفتم کارم به پست نخورده
http://www.webhostingtalk.ir/f41/244...tml#post234415
ولی 18 ماه خدمتم رو تو دفتر پست پایگاه شکاری مهراباد بودم مسئولیت مرسوله ی پیشتاز بسیار سنگینه من قضایی شده دوستانم و به چشم دیدم .
اصلا ربطی به نیرویی نداره
اینا جزو قوانین پست میشه شما تا وقتی به مامور پست امضا ندادی هر شکایتی قابل قبوله .
اگه احساس میکنی بسته ی مهمی داری باید جلو مامور پست بازش کنی و چک بشه همه چیز تا قبل از امضای شما قابل قبوله وقتی امضا میکنی بسته رو میاری خونه "مامور هم میره دنبال بازیش " دیگه نه تنها پست بلکه هیچکسی قبول نمیکنه .
yesterday ؟ :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)