سلام
نه همونی که گفتم 100 گیگ بگیر.
دیگه با ورود فیلمهای بلوری چهارتا فیلم تویش بندازی پر میشه .
همون صد تا کافیه اگه 50 تا بریزی بعدا نرم افزار نصب کنی و... توی درایو c گیرمیکنه و دوباره مجبوری پارتیشن بندی کنی . خوب کار رو یک دفعه بکن 100 گیگ بده خلاص.
ضمنا هر کی گفته فضا هدر میره چرت گفته. شما هاردت معمولاکمتر از مقداری هست که میخری مثلا روش نوشته 500 گیگ ولی فضای مفیدش که برای پارتیشن بندی هستش فکر کنم
حدود 480 تاست که باید بر مبنای اون تصمیم بگیری
من کامل با مثال در زیر توضیح میدم ( بدون استرس بشین بخون که بفهمی دقیق چیکار میکنی هاردت نو و ابکند هستش پس خرابش نکن عجله هم نکن )
گفتیم فرض رو میزاریم هاردت 480 گیگ فضای مفید داره.
که اگه 480 رو تقسیم بر 4 کنیم میشه 70 گیگ . .
پس تو میتونی 4 تا درایو 70 گیگ داشته باشی
موقعی که سی دی ویندوز رو گذاشتی و موقع پارتیشن بندی رسید یک عدد بزرگ بهت نشون میده که حجم واقعی و کل هارد دیسکت هست.
بشین با ماشین حساب دقیق مقادیر اعشاریشو تقسیم کن که به یک عدد رند برسی.
عددی که اول به شما نشون میده یه عدد بزرگ تو این مایه ها هستش ( 48793071 ) که بر حسب بایت حساب میشه حالا باید اینو اینقدر تقسیم بر 1024 بکنی که به یک عدد شش رقمی برسی که مگابایت میشه مثلا 480.386 مگابایت که میشه 480 گیگ و 393 مگابایت . این حجم کل هارد شماست که بصورت اسمی به شما 500 گیگ فروختند.
حالا شما باید بر مبنای این عدد بدست اومده 4 تا درایو 70 گیگی بسازی
3تا درایو 70 گیگ میسازی
درایو c رو 70.393 میسازی ( اون مقدار 393 که در عدد بالا اضافی اومده بده به درایو c )
دقت کن موقع تقسیم کردن درایوها بیشتر از 7-8 تا درایور نسازی ( من که اونجا نیستم نمیدونم چه مقداری بهت نشون میده پس خودت بشین یه عددی رو بزار که فضای پرت زیادی نداشته باشی و درایوهات هم یک دست باشه )
ضمن اینکه مقدار فضای پرت ( 393 بالا رو نگاه کن ) بیشتر از 500 مگ نباشه.
آن طور نباشد که درایو c شما حدود 80 گیگ داشته باشد و درایو d حدود 120 گیگ..

پس مواظب باش که یکدست باشند
موفق باشی