صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 50

موضوع: VdS Special Offer| 1024MB Ram | 150Gig Hdd | 1Gbps Port |SingleHop.Com|MagicVps.Com

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

113 VdS Special Offer| 1024MB Ram | 150Gig Hdd | 1Gbps Port |SingleHop.Com|MagicVps.Com

فروش ویژه VdS از دیتا سنتر singlehop اغاز شد

مشخصات سرور

دیتا سنتر : singlehop امریکا

مجازی ساز : VMware ESX 4

Processor(s): Single Xeon E5620 Processor 2.4Ghz 12MB Cache
    Memory: 12 GB (DDR3)
    Drive(s): 4 #1TB (Available)
    Network :1 Gbps Uplink Port

1- کلیه سرویس ها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل قدرتمند جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
    2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
    3- امکان تست موجود میباشد و در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه (با ذکر دلیل)
    4- کلیه ویندوزهای 2003 سرور , 2008 سرور , 2008 R2 , ویندوز Xp sp2 موجود میباشد

مزیتها

نکات و مواردی که این وی دی اس ها را از دیگر همکارن و شرکتها متمایز میکند و شاید دوستان مایل باشن که بدونند که به جرعت میتونم بگم که کمتر جایی این مزیتها را روی سرورهاشون لحاظ شده باشه یا اگر باشه مطمنا همه این موارد را یکجا ندارد

1- سرور فوق دارای 12 گیگ رم میباشد که حداکثر 11 گیگ ان ساخته میشود یعنی 1 گیگ ان کاملا ازاد میباشد همیشه برای حفظ کیفیت و پایداری سرور اصلی (شاید بعضی از همکاران این مورد رعایت کنند هرچند که خیلها ممکنه حتی بیشتراز رم اصلی هم بسازند چه برسه به خالی نگر داشتن 1 گیگ )

2-نکته بسیار بسیار مهم روی سرور فوق فقط و فقط 10 عدد vds ساخته میشود (مطمنا هیچ کدوم از همکاران روی همچین سروری به این تعداد کم vds نمیسازند حداقل شاید 20 عدد بسازند از ترکیبهای مختلف 128 و 256 و 512 و 1 گیگ )

3-نکته بازهم مهم سرور فوق دارای 4 عد هارد میباشد و روی هر هارد 2 و یا 3 عدد وی پی اس ساخته میبشود جهت جلوگیری از فشار زیاد روی هاردها که باز این در نوع خودش بینظر میباشد معمولا روی سرورهای مشابه 1 یا 2 عدد هارد هست که کلیه vds ها روی این 1 یا 2 هارد ساخته میشود که در زمانی که یوزرها کار سنگین روی سرو انجام دهند مطمنا مشکل ساز خواهد شد و روی کیفیت بقیه ویپیاسها هم تاثیر گزار خواهد بود

4- پورت 1 گیگ اختصاصی سرور مادر بین این 10 عدد vds شیر میشود که بدلیل کم بودن تعداد vds ها بهترین سرعت و کیفیت ممکنه حاصل میشود

RAM : 1024 MB RAM
    Hard : 150 GB HD
    Port : 1 Gbit/s port
    IP: 1 IP
    Bandwidth : 3000 gig
    ماهانه : 45.000 تومان

پلان 2

RAM : 2048 MB RAM
    Hard : 300 GB HD
    Port : 1Gbit/s port
    IP: 1 IP
    Bandwidth : 4000 gig
    ماهانه : 80.000 تومان

پلانهای فوق از رم 1 گیگ فقط 9 عدد و رم 2 گیگ فقط 1 عدد میباشد که در مجموع 10 عدد میشود
    جهت کسانی که بدنبال سرعت و کیفیت 100% هستند توصیه میشود

تعداد محدود میباشد
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : VdS Special Offer| 1024MB Ram | 150Gig Hdd | 1Gbps Port |SingleHop.Com|MagicVps.Com

سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم
    پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
    قیمت هارو نفرمودید

عضو انجمن aalireza439 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    396
    تشکر شده در
    251 پست

پیش فرض پاسخ : VdS Special Offer| 1024MB Ram | 150Gig Hdd | 1Gbps Port |SingleHop.Com|MagicVps.Com

این افر ها هنوز موجوده ؟

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-secret نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز اسیر سروری شدم که میخوام از اونجا در برم اسمشو نمیارم
    پس کی سروری معرفی میکنید که چیز پی ان ساپورت باشه؟
    قیمت هارو نفرمودید
    با سلام

دوست عزیز طبق سیاست کاری که در پیش گرفتیم حدود 1 سال هست که کلا سرویس جهت اکانتیگ ارایه نمیدم (کسانی هم که قبلا سرویس گرفته بودن و متوجه شدیم که برای اکانتینگ هست کلا باشون هماهنگ کردیم که سرویسشون را منتقل کنند به جاهای دیگه پیش دیگر همکاران )

مگر مثل دانلود اپلود و موارد دیگر برای موارد دیگر بجز چیز پی ان

طی روز هم از طریق پیام خصوصی هم ایمیل هم تماس تلفنی روزانه چندین سرویس را که برای اکانتینگ هست و در خواست وی پی اس دارند رد میکنیم و شرمنده دوستان هستیم

شرمنده هستم که کمکی در این زمینه از دستم برنمیاد دوست عزیز

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط aalireza439 نمایش پست ها
    این افر ها هنوز موجوده ؟
    این افر همچنان پا برجا هستش البته ظرفیت سروهامون تکمیل هست و اینشاله توی هفته اینده یک سرو جدید داریم سفارش میدم اگر مایل هستید و 100% میخواهید که یکی برای شما کنار بزارم
    و البته احتمالش زیاد که افر بجای رم 1 گیگ با 1.5 گیگ رم بشه و بصورت فورش ویژه و مدت محدود باشه افر
    ویرایش توسط MagicVps.Com : April 8th, 2011 در ساعت 01:50
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

7. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

من یه سرور مجازی با پهنای باند 3 ترابایت برای تورنت میخوام شما سرویسی برای کار من دارید استفاده من فقط ترکرهای خصوصی هست چطور باید سفارش داد چطور باید تحویل گرفت تو سایت شما که من ایمیلی ندیدم در ضمن دوست عزیز من برای تورنت میخوام سید کنم.
    ویرایش توسط ironman2 : April 8th, 2011 در ساعت 16:47

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ironman2 نمایش پست ها
    من یه سرور مجازی با پهنای باند 3 ترابایت برای تورنت میخوام شما سرویسی برای کار من دارید استفاده من فقط ترکرهای خصوصی هست چطور باید سفارش داد چطور باید تحویل گرفت تو سایت شما که من ایمیلی ندیدم در ضمن دوست عزیز من برای تورنت میخوام سید کنم.
    قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم

در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
    ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد

با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
    اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
    قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم

در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
    ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد

با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
    اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید
    دوست عزیز من باید سید کنم وگرنه جلوی دانلود من گرفته میشه این قانونش هست حتی اگر چیزی نخوام بگیرم باید فعال باشم تا ریتو همیشه بالا بمونه من فکر نکنم که مشکلی روی ترکرهای خصوصی باشه چون عمومی نیست که بخوان پگیری کنن الان اکثر سرویس دهنده های خارجی که سیدباکس ارائه میدن سرور از امریکا از سافت لایر میگیرن برای نمونه یکیشون که معروفه بین تورنت باز های معروف این هست که از سافت لایر هم میده feralhosting.com کلا من به سید نیاز دارم حالا هر جور شما صلاح میدونید راهنمایی کنید.

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

همانطور که در پست قبلی گفتم یه تستی میکنم چنانچه مشکلی یپبیاد استوپ میکنیم و مابقی هزینه را برگشت میزنیم

امشب اینشالله یه سرور دوال سیپو دارم سفارش میدم که تا سشنبه اینشاله اماده هستش و از سشنبه به امید خدا سروییسها را ارایه میدم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    73 پست

ممنون پس تا سه شنبه صبر میکنم.

13. تعداد تشکر ها از ironman2 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

سلام من حدود دوسالی هست با آقای کیانی کار می کنم و خیلی راضی هستم هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت، البته پشتیبانی تو ارائه اینجور کارها خیلی مهم هست که آقای کیانی پشتیبانیشون خیلی خوب هست و مشتری خیالش راحته. کیفیت سرور هاشون عالی هست و قیمتش هم نسبت به جاهایی که من سرچ کردم عالی هستش.

15. تعداد تشکر ها از sh6560 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

به پلانهای فوق os لینوکس هم اضافه شد یکسری از دوستان سرویس لینوکس میخواستن که گفته بودیم فعلا موجود نیست و فقط ویندوز هست
    کسانی که به پلانهای فوق و سیتم عامل لینوکس نیاز دارند این سروییسها هم موجود میباشند

با تشکر

17. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)