رحمان جان مک هم چیز خوبیه ولی مورد استفاده داره. کانفیگ مک برای متخصصین یک رشته خاص خوبه : مثلا طیف عکاسها ، طراحها ، صدابردارها ، .
مک قدرتمنده . برای بازی و گیم و entertainment ساخته نشده. هدفمند هست و واقعا کارش عالیه . اگر طرف شما کار تخصصی انجام میده که من باشم مک میگیرم نرم افزارهای مک هم گیر میاد ولی خوب گرونه. و شما هم به این قضیه اشاره نکرده بودی.
بگذریم.
ببین رحمان جان ما نیمتونیم بگیم وسیله بده ! این وسیله با فکر یک نفر ساخته نشده و صد نفر برای ساخت یک لپتاپ برنامه میدهند و فکرم یکنند و بعدش لپتاپ رو زیر صدتا تست میفرستند و اخرش روانه بازار میکنند.
حالا یک چندتا از لپتاپها خوب اسم در کردند یا به خاطر دیزاین بوده یا به خاطر کارایی.
ولی نمیشه گفت همشون بد هستند . باید یکی که طراحی خوب + کارایی خوب رو داشته باشه پیدا کرد.
حالا چندتا از شرکتها واقعا هنر کردند و کارای ارزشمندی رو به بیرون فرستادند . گیگابایت و دل و کامپک و سونی و ... این همه برند هست ولی باید یکی رو انتخاب کرد که اون شرایط شما رو داشته باشه.
به نظر من شما بین ایسر + توشیبا + MSI یکی رو انتخاب کن.
من مین بوردهای MSI رو دیدم تمام خازنها فول سالید ( طراحی برد مرغوب و... ) چیزی کم نداشته.
کارتهای گرافیکش هم همیشه پر فروش بوده . دقیقا توی هیمن زمونه ای که گیگابایت و ایسوز درحال گرفتن مرجوعی ها هستند MSI واقعا عالی کار میکنه.
پس انتخابتو بکن من بهترنیها رو برات پیشنهاد دادم. اگر هم توسنتی IBM گیر بیاری که درست حسابی باشه و اطمینانی باشه از همه اینهایی که اسم بردم بهتره .
اگر هم تخصصی بود که برو سمت اپل مک.
ضمنا یک نکته رو هم بهت بگم فرامشو نکن که پردازنده اصلی همه اینها از 2 تا نام بیشتر خارج نیست یا AMD هست یا اینتل پس حساس نباش. همشون دست پرورده یک جا هستند ولی این چیزیک ه مهم هست قدرت کولینگ خوب و طراحی عالی و کارایی مفید هستش. پس به ضد ضربه بود ن و... اهمیت نده که در این کلاس های زیر یک تومنی همچین چیزایی پیدا نمیکنی فقط چندتا مدل فراری بصورت سفارشی برای چند نفر ساخته که لایه کربنی هستش و به دست من و شما نمیرسه.
از بین همین سه تا چندتا رو انتخاب کن لیست کن و بزار تا بهت بگم کدومشو بگیری بهتره.
موفق باشی