مسئولیت محدود یک سری کمبودها نسبت به سهامی خاص داره. پس سهامی خاص بگیر
اگه تو فامیل یکی رو داری بده به اون برایت پر کنه./
به خدا یکی دوتا نیست وگرنه همشو بهت میگفتم.
برای سئوالاتت هم ( اگر میخوای برنامه نویسی و تولید نرم افزار ( دقت کن ) تولید محصولی رو داشته باشی باید یکی از اعضای شرکت ویا رییسش - دقیق یادم نیست - باید مدرک مهندسی رو داشته باشه.)
که منم یک پولتیک زدم و اون چندسال پیش که ثبتش کردم و هنوز دانشجو بودم نوشتم برنامه نویسی سایتهای اینترنتی - هنوز هم نفهمیدن چی نوشتم !!! - و اصلا نیازی به مهندس نداشتم . در صورتی که اگر اسم تولید نرم افزار رو بیاری باید بری مهندس گیر بیاری 2 میلیون تومن بهش بدی تا شرکتشو به اسمت ثبت کنه.
حالا دیگه نمیدونم قانون عوض شده یا نشده داستان الان چیه.
ولی تفاوت دو تا واژه رو دقت کن !
برای فروش سخت افزار مشکلی نداری. میتونی بنویسی فروش سخت افزار و نر م افزار کامپیوتر.
در ضمن یک چیزی راجب به اساسنامه هم بهت بگم . اینو یکی از بچه ها اون موقع به من گفت . ....گفتش از هرچیزی که میدونی برای شرح فعالیت شرکت بنویس ! کافی نت ! فروش گوسفند ! هرچیزی که میدونی بنویس . چون تو باید مطابق با اساسنامه فروش و تولید داشته باشی. پس شاید فردا روزی نخواستی که کار هاست انجام بدی و بری کافینت بزنی . پس همه چی بنویس از طراحی شبکه تا اسمبل سیستم و غیره. هرچیزی . من الان دفتر نیستم ولی اگر اسانامه رو باز کنی از همه چی نوشتم . اون موقع فروش هاست کار نمیکردم وگرنه مینوشتم.
برای این مواردی که گفتم نیازی به مدارک مهندسی نداری و هیچ مدرکی هم نمیخواد.
فروش هاست رو هم میتونی داشته باشی ولی اگر گیر دادن میتونی بنویسی ( اجاره سیستمهای اینترنتی ) کلا باید با کلمات بازی کنی . در واقع شما هم هاست رو نمیفروشی یک سیستم رو به طرف اجاره میدی. میتوین بنویسی اجاره سرورهای اینرتنتی .
من فروش هاست نداشتم و نمیدونم که این مورد هم گیرمیدن یا نه.
ولی اگر مشکلی هم پیش اومد بیا بنویس راهنماییت مییکنیم