نقل قول نوشته اصلی توسط saeed25 نمایش پست ها
با دروود بر شما
نخست بفرمایید چه توزیع از لینوکس را نصب کرده اید تا بتوان آسانتر شما را راهنمایی کرد.
و سپس باید کمی هم خودتان در اینترنت به دنبال دستور های مورد استفاده دز لینوکس بگردید..در همین انجمن هم بگردید خواهید یافت.
اگکر هم در جایی دشواری دیدید،من و دیگر دوستان به شما یاری خواهم رساند
سلام :
من از توزیع centOS استفاده می کنم....
بنده هم فقط قصدم را ه اندازی سرور نیست به هر حال به قول دوستمون باید از سرور راه اندازی شده هم نگهداری هم کرد و این خودش مستلزم علم و فن بیشتر است که بنده دنبال اون هستم....
در ضمن از لطف بی منتتان ممنونم
با تشکر

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط tinavps نمایش پست ها
اگر مستقیم ریموت شدی یا هرچی مثلا با vncserver یک مود گرافیکی داری مثل gui که دسکتاپ لینوکس دستته می تونی دانلود کنی و نصب کنی.
سیستم خودتون در کدوم کشوره ؟ اگر آی پی ایران روش باشه مثلا هر شهری از ایران cpanel احتمال قوی به شما خدمات نمی ده و از روی آی پی ما تحریم هستیم.

ضمنا برای اینکه یک سرور شخصی راه اندازی کنید به یک پورت مناسب و پهنای باند بالا مجهز باشید. هزینه های راه اندازی آن از اجاره سرور شخصی بالاتر است.
یک اطلاعات کامل در مورد سیستم و محل ان و نوع لینوکس بدهید ممنون میشم.
می توانی بجای اجرای دستورات در putty در کنسول بنویسی
سلام:
من در ایران هستم و سرور هم (سیستم شخصی)هم در ایران است.از نظر هزینه برای آپی ولید و پهنای باند مشکلی ندارم چون خودم ISP دارم .
مشخصات سیستم:
هارد 500
رم 2
سی پی یو 3.2
نوع لینوکس:
centOS
خیلی ممنون از کمک و راهنمایی همه دوستان عزیز