اول یک اشاره ممکن است در فایل a نوشته باشی که error_reporting فعال باشد ولی در حال اینکلود کردن دیگری است و در انجا هم این کد رو بگذار
ممکن است فانکشن شما دوبار تعریف شده به همین دلیل قبل از تعریف فانکشن یک if function_exists بگذار تا اگر قبلا تعریف شده بد دوباره تعریف نشود.
permission یادتون نرود شاید از یک لول عقب تر سطح دسترسی ندارید
برای این منظور کل سورس را برداشته و یک خط ساده بگذارید echo "working ";
تجربه درحد تیم ملی(شاید این باشه چون تمام موارد علمی جواب نمیدن بگرد دنبال یک مورد کاملا بچه گانه ): در برخی موارد معدود من فایل ها رو با dvw cs4 دریم ویور می نوشتم و ذخیره می کردم. و یک بار با Expert editor یا notepad++ ویرایش می کردم و ذخیره حالا آپلود که میشد این مشکل وجود داشت بدون هیچ خطا صفحه سفید ظاهر میشد.
یک فایل جدید با dw ایجاد کردم و کل سورس را کپی پیست کردم داخل آن (ایجاد فایل جدید ).
ضمنا برای فارسی نویسی داخل کد همانطور که می دانید از منوی tools قسمت title/encoding انکودینگ آن را روی utf8 بگذارید (که البته گذاشتید میگم شاید کاربران جدید ندانند.)
داخل httpd اين چنين عباراتي نداريد ؟
php_flag display_errors
php_value error_reporting
php_flag log_errors
يك فايل php با محتويات زير بسيازيد و لينكش رو بديد.
کد PHP:
<?php phpinfo(); ?>
ببخشید بجای لینک ، نتیجه phpinfo را آپلود کردم: phpinfo.html
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
نوشته اصلی توسط boors
سیستم whm روش نصب کردید؟
از چه پنلی استفاده میکنید؟ً
kloxo
نوشته اصلی توسط tinavps
اول یک اشاره ممکن است در فایل a نوشته باشی که error_reporting فعال باشد ولی در حال اینکلود کردن دیگری است و در انجا هم این کد رو بگذار
ممکن است فانکشن شما دوبار تعریف شده به همین دلیل قبل از تعریف فانکشن یک if function_exists بگذار تا اگر قبلا تعریف شده بد دوباره تعریف نشود.
permission یادتون نرود شاید از یک لول عقب تر سطح دسترسی ندارید
برای این منظور کل سورس را برداشته و یک خط ساده بگذارید echo "working ";
تجربه درحد تیم ملی(شاید این باشه چون تمام موارد علمی جواب نمیدن بگرد دنبال یک مورد کاملا بچه گانه ): در برخی موارد معدود من فایل ها رو با dvw cs4 دریم ویور می نوشتم و ذخیره می کردم. و یک بار با Expert editor یا notepad++ ویرایش می کردم و ذخیره حالا آپلود که میشد این مشکل وجود داشت بدون هیچ خطا صفحه سفید ظاهر میشد.
یک فایل جدید با dw ایجاد کردم و کل سورس را کپی پیست کردم داخل آن (ایجاد فایل جدید ).
ضمنا برای فارسی نویسی داخل کد همانطور که می دانید از منوی tools قسمت title/encoding انکودینگ آن را روی utf8 بگذارید (که البته گذاشتید میگم شاید کاربران جدید ندانند.)
الان display_errors هم local و هم master خاموش هست.
فايل php.ini رو هم لطفا اتچ كن بذار يك نگاه بندازم و اصلاح كنم.
فايل httpd.conf رو هم اگر بذاري بهتره ميشه.