اينا رو هم ست كنيد :و در آخر برنامه رو از روي هاستتون فراخواني كنيد تا اجرا بشه.کد PHP:
$host = 'localhost'; // normally localhost, but not necessarily.
$usr = 'yourdbuser'; // your db userid
$pwd = ''; // your db password
$db = 'yourdb'; // your database
سلام!
آقا کارت خیلی درسته
ممنون
کار منو که راه انداختی!
باید دستی 200 تا رو عوض می کردم!
ممنون
با سلام
متاسفانه کلمات فارسی تبدیل شدن به ?????? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ????? ????? ????? ???
آیا راه حلی برای رفع این مشکل هستش ؟
دوستان من آدرس سایت رو عوض کردم. اما هنوز آدرس عکس های درون پست ها روی آدرس قبلی هست. توی phpmyadmin سرچ میزنم یه سری رکورد مربوط به پست ها رو پیدا میکنه اما یونیکد نیست و نمیشه با دستورات توی sql جایگزین کنم.
از این فایل معرفی شده استفاده کردم. 280 تا تیبل رو تغییر داد اما هنوز آدرس عکسها رو آدرس قبلی هست.و این تیبل ها هم هنوز درست نشده
254 matches inside table post
و
45 matches inside table postedithistory
و
242 matches inside table postparsed
و
256 matches inside table searchcore_text
کلاً نمیدونم راه حل درست کردن آدرس عکسها چیه.
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
فعلاً آدرس قبلی رو پارک کردم درست شده. تا بعداً اساسی درستش کنم !
ویرایش توسط salman : December 17th, 2011 در ساعت 17:42
دوستان عزیز : مثلا ادرس سایت قبلا site.com
بوده و به site.ir تعغیر دادیم ولی کلی لینک از دامنه دات کام در تیبل دیتا بیس ها به جامانده /حالا سوال من اینه که چطور میشه در تیبل ها با دستور اینو اصلاح کرد ؟مدیریت محتوا اینجا وردپرسه و هاست لینوکس سی پنل/ این کارو یه بار انجام دادم که در کادری از پی اچ پی مای ادمین روی تیبل ها میرفتم و با یه کد ادرس قبلی رو با ادرس جدید جایگزین میکردم مثلا توی تیبل wp-postmeta اگر نامی از site.com بود با اون کد دستور همه رو به site.irتبدیل میکردم ولی متاسفانه الان یادم نیست /نمیدونم دقیق منظورمو رسوندم یا نه ؟ اگه دوستان روش و طریقه استفاده از اون دستور و کد رو بلدن بگن ممنون میشم
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)