بعد ماهانه که این قیمت می دین تا چند ماه اینجوری هست؟
بعد ماهانه که این قیمت می دین تا چند ماه اینجوری هست؟
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
شبه ای برای بقیه ایجاد شده . نه شما verify شده توسط شرکت هستید نه اینکه نماینده و حال چرا 9 دلار باید بفروشید . در ضمن کسی شما رو هم نمشناسه زیاد . این حرف حساب این ملت است که پرسیدن . حال من صریح تر گفتم . شما باید حق بدید به دوستان .
کسی که اینجا تو انجمن خیلی وقته و کهنه کاره باید بخره نه یکی که 2 تا پست داده و بعد بیاد بگه ما خریدیم.
چون نمیدونیم طرف خودش عضو شده یا نه.
به هر حال هادی جان هم راست میگه.
و یکی باید بگیره اینجا اعلام کنه.
و بعد ببینیم که آیا واقعا واقعیت داره یا نه.
من پیش قدمی میکنم و میخرم
چون 9 تومن ارزش ریسک رو داره
مشخصات رو پ.خ کردم
لایسنسهای درخواستی تحویل داده شد
دوستان در حال حاضر لایسنس جدید موجود نیست اما به زودی با آفرهای جدید در خدمتیم
Whmcs یک باگ خیلی بزرگ داره که وقتی این لیسانس را بخرید :
و روی یک سایت نصب کنید ، بعد در لیسانس را در حالت نصب مجدد قرار بدید و روی یک سایت دیگه نصب کنید لیسانس همچنان روی سایت قبلی باقی می مونه !! همین کار را برای چندین سایت هم انجام بدید بازم لیسانس قبلی باقی می مونه ! :دیowned license no branding
$324.95 one time
پــ.نــ : همینجوری گفتم![]()
این مشکل وجود داشته شاید ولی من این تست رو کردم و یک ماه کار کرد و ماه دوم whmcs پیغام میداد که لایسنس مشکل داره و قبول نمی کرد با خود شرکتش که تماس گرفتم گفتند شما روی دو سایت نصب کردید گفتم نمیدونستم که نمیشه یه لایسنس جدید دادند بهم و قبلی رو باطل کردند.
الان هم که دو تا لایسنس خریداری کردم و داره کار می کنه. در حال حاضر چنین کاری را شاید برای یک ماه بشه انجام داد چون من انجام دادم.
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
لایسنس مادام العمر هم روی یک آیپی و یک دامنه میتونه نصب بشه
در ضمن الان قابلیت واگذاری لایسنس روی سرورهای خودمون امکان پذیره. یعنی شما باید هاست whmcs را بیارید روی سرور ما و مثلا با A رکورد وصل کنید به سایت و دامنه اصلیتون
اما لایسنسهای مجزا فعلا تمام شدند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)