سلام دوستان
با توجه به اینکه یکی از منابع مالیمان از کار دست کشیده، دیگری در مسافرت است و یکی دیگر نیز دلار ندارد؛ نیازمند فوری دلار پی پل می باشیم.
مقدار: بین 200 تا 250 دلار
سلام دوستان
با توجه به اینکه یکی از منابع مالیمان از کار دست کشیده، دیگری در مسافرت است و یکی دیگر نیز دلار ندارد؛ نیازمند فوری دلار پی پل می باشیم.
مقدار: بین 200 تا 250 دلار
سلام هر دلار 1200 تومان. در خدمتم
کاربر : exactserver به شدت تایید میشند ، اگر پرداخت پیپل دارین با ایشون تماس بگیرید ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
هر دلار 1250
3000 کارمزد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
اگه با پرداخت کارت , کارت حل میشه هر دلار 1285تومان
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من هم کاملا exactservers رو تایید میکنم . بسیار فرد محترمی هست .
آقای فریدپارسایی 1150 حساب میکنند . (exact servers)
سلام، با تشکر از دوستان که لطف دارن نسبت به من بله پرداختهای آنلاین با استفاده از حساب بانکی معتبر و مدارک اقامتی و اکانت وریفای شده کامل پی پل انجام میشه و با خیال راحت می توانید پرداخت های خودتون رو به ما بسپارید. قیمت هم 1150 تومان محاسبه می گردد. کارمزد هم نداریم.
ویرایش توسط exactserver : April 19th, 2011 در ساعت 07:34
1190 tooman
hajiha_tan90@hotmail.com
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)