[QUOTE=xersis;230454]اگه وی پی اس هم خواستید تهیه کنید ، حتما قید کنید که هارد شما جدا باشهولی اگه 10 نفر همزمان لیچ کنند ، وی پی اس به هیچ عنوان جوابگو نیست[/quote
این مورد اثتثنا نداره ؟ (حجم کم و ....)
پس ناچاریم بریم سراغ سرور اختصاصی
[QUOTE=xersis;230454]اگه وی پی اس هم خواستید تهیه کنید ، حتما قید کنید که هارد شما جدا باشهولی اگه 10 نفر همزمان لیچ کنند ، وی پی اس به هیچ عنوان جوابگو نیست[/quote
این مورد اثتثنا نداره ؟ (حجم کم و ....)
پس ناچاریم بریم سراغ سرور اختصاصی
با سلامسلام عزیز
لیچ بر خلاف اسمش ، فوق العاده مصرف بالایی داره ، نیاز به هارد جدا از بقیه وی پی اس ها داره ، چون هارد همیشه درگیر هست
برای مصرف شخصی جوابگو هست ، ولی اگه 10 نفر همزمان لیچ کنند ، وی پی اس به هیچ عنوان جوابگو نیست
اول تشکر از توضیحت
من این نظر خودم را براساس این دادم که قبل از عید یک سرور مجازی با 4 گیگ رم آماده کردم برای سایت شخصی آموزشی خودم
البته تنها کاربران سایت می تونستن از این برنامه استفاده کنند و حجم هر فایل هم به 100 مگ محدود بود
شاید چون استفاده کاربران ما زیاد نبوده مشکلی ایجاد نشده وگرنه حرف شما کاملاً درسته
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ما می تونیم بهتوم افر بدیم
توسط رپیدلیچ فارسی هم تایید شدیم و خودشون هم از ما VPS برای لیچرشون می گیرن
اینم لینک : سروش هاست -معرفی . بحث وبررسی
اینم به نظر من برای شما مناسب خواهد بود برای ماه اول بیشتر از این خرج نکنید
حافظه رم : 1024 MBفضای دیسک : 30GBپورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps Sharedتعداد آی پی ها: 1
ماهانه : 45000 تومان------------------------
برای سفارش کلیک کنید
هارد اضافی هم
100GB 50000 toman
150GB 75000 toman
200GB 90000 toman
که اگر فضای اضافی هم بخواهید باید تیکت بزنید
ممنونما می تونیم بهتوم افر بدیم
توسط رپیدلیچ فارسی هم تایید شدیم و خودشون هم از ما VPS برای لیچرشون می گیرن
اینم لینک : سروش هاست -معرفی . بحث وبررسی
اینم به نظر من برای شما مناسب خواهد بود برای ماه اول بیشتر از این خرج نکنید
حافظه رم : 1024 MBفضای دیسک : 30GBپورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps Sharedتعداد آی پی ها: 1
ماهانه : 45000 تومان------------------------
برای سفارش کلیک کنید
هارد اضافی هم
100GB 50000 toman
150GB 75000 toman
200GB 90000 toman
که اگر فضای اضافی هم بخواهید باید تیکت بزنید
مثلا 100gb بخوایم میشه 80 تومن ؟
آفر اولتون عالیه فقط یکم هزینش .....
بالا نیستا ، فعلا برای ما یکم ...
ولی باز مزاحمتون میشم
بر اسال تجربه شخصی دارم میگم :
اگه سایتت مشهور بشه بیشترین چیزی که کم میاری سی پی یو و پهنای باند هست .
پهنای باند با هارد حدود 80 و مدت زمان حذف فایل حدود 1 ساعت ماهیانه حدود 5 ترابایت میشه که فکر نمی کنم کسی همچین پهنای باندی بهت بده .
پیشنهاد من سرور اختصاصی هست .
در خدمتیم اگر علاقه مند بودید.
100GB هم می شه یک 45000 تومان برای VPS و یک 35000 تومان بابت فضای اضافی که سر جمع می شود ماهی 80000 تومان! در نظر داشته باشید که شما حتما به یک پنل مدیریتی هم نیاز داریم، ما Cpanel رو پیشنهاد می کنیم که 17000 تومان ماهانه هزینه ی آن می باشد، پس با پنل مدیریت 97000 تومان می شود ماهانه.
مخلص تجربه ها و خود شما هم هستیمبر اسال تجربه شخصی دارم میگم :
اگه سایتت مشهور بشه بیشترین چیزی که کم میاری سی پی یو و پهنای باند هست .
پهنای باند با هارد حدود 80 و مدت زمان حذف فایل حدود 1 ساعت ماهیانه حدود 5 ترابایت میشه که فکر نمی کنم کسی همچین پهنای باندی بهت بده .
پیشنهاد من سرور اختصاصی هست .
ممنون بابت راهنمایی
بله ، کاملا حق با شماست ، ولی برای ماه اول و دوم از وی پی اس استفاده میکنم که کار دستم بیاد (فعلا جوانیم و جویای علم)
بعد که به قول شما مشهور شدیم (که فکر نکنم حالا حالا ها بشیم) نمیشه دیگه از VPS استفاده کرد و میریم سراغ didicate
باز هم ممنوندر خدمتیم اگر علاقه مند بودید.
100GB هم می شه یک 45000 تومان برای VPS و یک 35000 تومان بابت فضای اضافی که سر جمع می شود ماهی 80000 تومان! در نظر داشته باشید که شما حتما به یک پنل مدیریتی هم نیاز داریم، ما Cpanel رو پیشنهاد می کنیم که 17000 تومان ماهانه هزینه ی آن می باشد، پس با پنل مدیریت 97000 تومان می شود ماهانه.
آفر شما برای ماه های بعد ما فکر میکنم مناسب تر باشه
ارادتمند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)