نوشته اصلی توسط
tinavps
باید به هر ایرانی کمک کرد
vps مخفف virtual private server هست این ایده از اونجا اومد که هزینه سرور اختصاصی گاها از 100 هزار تومان به بالا و هزینه های مشابه شروع می شد
فرض کن سرور یک سی پی یو 8 هسته ای با 16 گیگ رم کلی داره. اما پروژه یا سایت شما فقط به 1 سی پی یو و 512 مگ رم احتیاج داره.
شما با اجاره یک اکانت وی پی اس به هر اندازه از منابع هارد و رم و سی پی یو می خوای اجاره می کنی.
فرق سرور مجازی با هاستینگ معمولی چیه؟
شما در هاستینگ معمولی اجازه دسترسی root نداری یعنی فقط مجازی اون تنظیماتی که برات داده شده رو استفاده کنی مثلا mysql اما فرض کن که می خوای از postgre ya firebird استفاده کنی خب باید نصب کنی. اما چطور مدیر سرور نمی تواند این موارد رو نصب کند.
در وی پی اس شما می توانید کارهای زیر را انجام بدهید:
1-نصب برنامه های دلخواه
2-ایجاد اکانت های هاستینگ به دلخواه
3-ایجاد نمایندگی هاست یا reseller
4-استفاده از cpanel و direct admin وب مین و هرچی به دلخواه
5-آپگرید فوری هر پکیج هر موقع خواستی
6-مدیریت و مانیتور تمام اکانت ها
7-ایجاد dns name server های اختصاصی ns1.yourname.com
8-نصب یک رابط گرافیکی و ریموت زدن از ویندوز سیستم به لینوکس جهت مشاهده همه سایت ها و دانلود با سرعت بالا
9-تغییر مقدار منابع سیستم مثل هارد و رم در اولین فرصت با هماهنگی با مدیریت.
در واقع در خط زیر مشخص می کنم که از بالا به پایین چطور میشه که هاستینگ انجام میشه
dedicate server > vps server > reseller hostin > website hosting
در اولویت بالا از چپ به راست هر کدام می توانند کلیه کارهای سمت راست را انجام دهند مثلا سرور شخصی می تواند هم هاستینگ بدهد هم نمایندگی و هم وی پی اس
تینا وی پی اس همیشه در کنار شماست[/COLOR]
[/COLOR]قیمت های من خیلی بهینه است به مشتری های ما بپیوندید راستی چرا تو انجمن قسمت درخواست سرور قیمت رو نپرسیدی ؟
من سعی کردم یک آموزش کوچولو بدم.