-
April 14th, 2011, 00:28
عضو انجمن
دانلود ویندوز ۸ – Windows 8 Build 7850 Enterprise M1 x86
.:: اولین نسخه آزمایشی از ویندوز ۸ را به صورت کاملاً رایگان و بدون محدودیت از سایت آریا دانلود دریافت نمایید ::. بالاخره اولین نسخه آزمایشی از
ویندوز ۸ منتشر شد. فعلا نسخه ۳۲ بیتی منتشر شده است و هنوز نسخه ۶۴ بیتی ارائه نشده است. این ویندوز به دلیل اینکه خیلی آزمایشی (آلفا) بوده و در اولین مراحل ساخت خود می باشد اثرات زیادی از
ویندوز ۷ را در خود دارد.
از تغییرات قابل توجه این ویندوز می توان به system-on-a-chip که به اختصار SOC نامیده می شود و همچنین mobile ARM processors اشاره کرد.
این نسخه M1 نام دارد که اولین نسخه این
ویندوز می باشد و قرار است نسخه نهایی در سال ۲۰۱۲ عرضه شود.
Windows 8 Build 7850 Enterprise M1 x86 در
Windows 8 کسانی که با ویندوز ۷ کار می کنند با این ویندوز هم به راحتی می توانند ارتباط برقرار کنند . در واقع ویندوز هشت , ویندوز ۷ بهینه ساز شده و کم ایرادتر برای کار آسان تر همراه با نمایی جدید و دلپذیر است . ویندوز ۸ بر روی ۲۰۰ سیستم مختلف تست شده و نتایج این تست ها همه موفقیت آمیز بوده . تعداد زیادی
نرم افزار به صورت پیش فرض بر روی ویندوز ۸ نصب شده است . در یک جمله می توان ویندوز ۸ را همان ویندوز ۷ با سرعت و کیفیت بالاتر و البته با نمایی دلپذیر تر در نظر گرفت.
کد:
http://ariyadownload.com/1390/01/news/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-8-windows-8-build-7850-enterprise-m1-x86
/
-
تعداد تشکر ها ازAriyaDownload به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2011 00:28
# ADS
-
April 14th, 2011, 01:40
عضو دائم
-
-
April 14th, 2011, 02:12
عضو انجمن
پاسخ : دانلود ویندوز ۸ – Windows 8 Build 7850 Enterprise M1 x86

نوشته اصلی توسط
delta
اولین نسخه آزمایشی از ویندوز ۸ را به صورت کاملاً رایگان و بدون محدودیت از سایت آریا دانلود دریافت نمایید ::.
شما مثل اینکه دچار بیخوابی شده
چشات خوب نمی بینه
خوب اولی هست بگم چندمی؟

نوشته اصلی توسط
delta

نوشته هات منو کشته خدایی..حداقل یک چیز میزاری برای دانلود حقیقت رو بنویس.ویندوز 8 چیزی نیست جز همون ویندوز 7 ویرایش شده.
متن رو یه بار دیگه کامل و با دقت بخون
من مگه گفتم ویندوز جدا هست؟؟؟
در واقع ویندوز هشت , ویندوز ۷ بهینه ساز شده و کم ایرادتر برای کار آسان تر همراه با نمایی جدید و دلپذیر است .
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
در ضمن با بوت هم نصب نمیشه و اگر درایو رو فرمت کنی و نصبش کنی چیزی ازش نمیبینی! حتما باید از دسکتاپ ویندوز 7 نصبش کنی آن هم فقط و فقط آپگرید کنی ویندوز رو وگرنه هیچ تغییری اعمال نمیشه
مگه من در مورد نصب ویندوز حرف زدم؟؟؟؟
و گفتم چطوری باید ویندوز رو نصب کنی؟
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
اسازنده هاشم هکرهای روسی و چینی هستند نه مایکروسافت!
اگر امکان داره یک لینک از مایکروسافت هم به ما بدید ممنون میشم تا ببینیم این عظمت ویندوز 8 مایکروسافت رو..

شما تو توضیحات من کلمه ای از مایکروسافت می بینی؟؟؟
-
-
April 14th, 2011, 09:07
عضو دائم
بالاخره اولین نسخه آزمایشی از ویندوز ۸ منتشر شد. فعلا نسخه ۳۲ بیتی منتشر شده است و هنوز نسخه ۶۴ بیتی ارائه نشده است. اثرات زیادی از ویندوز ۷ را در خود دارد
چشمای من خوب میبینه عزیز.. مگر ننوشتی بالاخره اولین نسخه آزمایشی ویندوز منتشر شد؟ ویندوز رو کی ساخته؟ وقتی مینویسی نسخه آزمایشی منتشر شد هر احمقی هم باشه فکرش میره رو مایکروسافت!! دیگه نمیدونستند ویندوز چندین صاحب داره! ویندوزی که 8 ماه قبلتر تو اینترنت برای فروش گذاشتند رو چطور دوباره برای اولین بار منتشر شد؟
این ویندوز به دلیل اینکه خیلی آزمایشی (آلفا) بوده و در اولین مراحل ساخت خود می باشد
شما از کجا فهمیدی در مراحل اولیه ساخت خود میباشد؟ خود مایکروسافت گفته هنوز هیچ طرحی برای ساخت ویندوز دیگه نداره و ممکنه اصلا دیگه ویندوز نسازه! بعد تو مراحل اولیه ساخت هم میباشد؟
-
-
April 14th, 2011, 09:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
چشمای من خوب میبینه عزیز.. مگر ننوشتی بالاخره اولین نسخه آزمایشی ویندوز منتشر شد؟ ویندوز رو کی ساخته؟ وقتی مینویسی نسخه آزمایشی منتشر شد هر احمقی هم باشه فکرش میره رو مایکروسافت!! دیگه نمیدونستند ویندوز چندین صاحب داره!
نمی خوام جسارت کنم
خودتون دارین می گین هر احمقی ...
پس هر کی این فکر رو کرده مطمئن باش احمقه
در مورد اینکه این ویندوز رو مایکروسافت داده بیرون یا نه رو زیاد اطلاعی ندارم 
فقط می دونم جنس تقلبی زیاد تو بازار هست 
سندش هم موجوده 
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
ویندوزی که 8 ماه قبلتر تو اینترنت برای فروش گذاشتند رو چطور دوباره برای اولین بار منتشر شد؟
شما دارین می گین برای فروش گذاشتن
خوب چشمات رو باز کن قشنگ بخون
نوشتم برای دانلود
یعنی برای اولین بار گذاشتم برای دانلود
اوکی؟؟؟؟
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

نوشته اصلی توسط
delta
شما از کجا فهمیدی در مراحل اولیه ساخت خود میباشد؟ خود
مایکروسافت گفته هنوز هیچ طرحی برای ساخت ویندوز دیگه نداره و ممکنه اصلا دیگه ویندوز نسازه! بعد تو مراحل اولیه ساخت هم میباشد؟

خودت داری می گی این ویندوز 8 یکی مایکروسافت نیست
بعد می ری اخبار مایکروسافت رو می خونی؟؟؟؟
خوب مصلا همچین خبری رو پیدا نمی کنی
-
-
April 14th, 2011, 10:03
Tizbook جان این ویندوز توسط ماکروسافت منتشر نشده ، چند تا برنامه نویس همون 7 رو ادیت کردن اسمش رو کردن 8 پخش کردن! :دی
.:: اولین نسخه آزمایشی از ویندوز ۸ را به صورت کاملاً رایگان و بدون محدودیت از سایت آریا دانلود دریافت نمایید ::.
الان بحث سر اینه که خود ماکروسافت این خبرو نفرستاده شما داری میگی!
-
تعداد تشکر ها از M-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2011, 10:25
عضو انجمن
من کاری به این پست ندارم ، اما قبلاً جاهای زیادی دیده بودم که مطرح کرده بود قراره ویندوز 8 توسط مایکروسافت عرضه بشه !!!
اما تو سایت خود مایکرو سافت هیچ خبری نیست ، راستی من قبلاً دانلود رو در جاهای دیگه دیده بودم حالا شاید شما اولیش بودی اونا از روی شما کپی کردند
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها ازIranianServer به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2011, 10:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
Tizbook جان این ویندوز توسط ماکروسافت منتشر نشده ، چند تا برنامه نویس همون 7 رو ادیت کردن اسمش رو کردن 8 پخش کردن! :دی
والا منم همین رو از دیشب دارم میگم ایشون اصلا متوجه نمیشن و همش حرف خودش رو میزنه 

نوشته اصلی توسط
IranianServer
من کاری به این پست ندارم ، اما قبلاً جاهای زیادی دیده بودم که مطرح کرده بود قراره ویندوز 8 توسط مایکروسافت عرضه بشه !!!
اما تو سایت خود مایکرو سافت هیچ خبری نیست ، راستی من قبلاً دانلود رو در جاهای دیگه دیده بودم حالا شاید شما اولیش بودی اونا از روی شما کپی کردند

پنجرهها بسته شد! مایکروسافت دیگر ویندوز نمیسازد
دانش > فناوری اطلاعات - مدیران مایکروسافت فهمیدهاند که وقت تلف کردن روی ویندوز مساوی با برد قطعی اپل مکینتاش خواهد بود و آنها به هر قیمتی که شده، باید سیستمعامل خود را تغییر دهند تا از پس رقبا برآیند.
علیرضا خراسانی: هنوز چند روز از آغاز عرضه جدیدترین نسخه سیستمعامل ویندوز (نسخه 7) نگذشته که بزرگترین شرکت نرمافزاری دنیا تصمیم گرفته است دیگر سیستمعامل خود را بر پایه ویندوز توسعه ندهد.
هرچند مایکروسافت برای ویندوز7 تبلیغات فراوانی بهراه انداخته؛ اما با جدی شدن مشکلات ساختاری سیستمعامل ویندوز و عدم توانایی برنامهنویسان در رفع کندی و آسیبپذیری آن، مدیران غول دنیای نرمافزار تصمیم گرفتهاند محور برنامههای آینده خود از ویندوز به آنچه میدوری (Midori) نامیده میشود؛ تغییر دهند.
پس از شکست مایکروسافت در عرضه ویندوز ویستا، این شرکت سعی کرد با عرضه ویندوز7 جبران مافات کند؛ اما ویندوز جدید هنوز نیامده دچار باگهای فراوان شده و حتی کارشناسان اذعان کردهاند که بر خلاف تبلیغات مایکروسافت، آخرین نسخه ویندوز سریعتر از ویستا نیست و دچار همان مشکلات ساختاری است که ویستا به آن دچار بوده است. تنها گرافیک آن اندکی کاربر پسندتر شده، ولی بازهم به پای لئوپارد اپل نمیرسد.
جفری هاموند، محقق در مرکز تحقیقات فورستر میگوید: «نسبت به 18 سال قبل، توسعهدهندگان بیشتری جذب مکینتاش شدهاند و حالا در دستان آنها فقط مک وجود دارد».
از سوی دیگر، پلتفرم ویندوز برای مایکروسافت بسیار گران تمام میشود، زیرا دههاهزار برنامهنویس و کارشناس روی آن کار میکنند که باعث بالا رفتن هزینه ساخت نرمافزار شدهاند. مجموعه این دلایل، مدیران استراتژیک مایکروسافت را به این نتیجه رسانده که وقت تلف کردن روی ویندوز مساوی با برد قطعی اپل مکینتاش خواهد بود و آنها به هر قیمتی که شده، باید سیستمعامل خود را تغییر دهند تا از پس رقبا برآیند.
میدوری چیست؟
همه چیز از ابزار آزمایش نرمافزار پاورپوینت (CHEES) به نام میدوری شروع شد که بهعنوان مدیریت بر کدهای سیستمعامل معروف گردید. میدوری میتواند سیستمعامل مستقلی باشد که در آن کرنلها، درایورها و اپلیکیشنها در کدهای مدیریتشده نوشته میشوند. این پروژه از سال 2003 / 1382 آغاز شد و از همان ابتدا هم قرار نبود به عنوان سیستمعاملی مستقل آماده شود؛ اما حالا مدیران مایکروسافت مصمم شدهاند با ادامه پروژه، آنرا بهعنوان جانشین ویندوز مطرح کنند.
در ساخت میدوری از مدل برنامهنویسی موسوم به Oslo composite application initiative استفاده شده است. جاناتان شاپیرو، مغز متفکر برنامهنویسیهای BitC و سیستمعامل Coyotos، به مایکروسافت دعوت شده تا کار خود را بهطور جدی توسعه دهد.
میدوری در دوسطح برنامهنویسی و کاربر نوشته خواهد شد و با هر نوع پلتفرم سختافزاری (x86,x64,ARM,Hyperv) کار خواهد کرد. سه پیشنهاد مایکروسافت برای کار کردن اپلیکیشنهای ویندوز و میدوری در کنار هم بدین ترتیب خواهد بود:
•شبیهسازی برنامههای مورد نظر با استفاده از پروژه Accelerator که قبلا مرکز تحقیقات مایکروسافت روی آن کار کرده است. در مدل مذکور اپلیکیشنها با ویندوز و یا با جی.پی.یو از طریق درایور دایرکتایکس اجرا خواهند شد. با این روش اساس کار روی ویندوز خواهد ماند و میدوری زیر سیستمی برای ویندوز خواهد شد.
•پیشنهاد دوم ساخت پارالل میدوری به موازات پلتفرم ویندوز است تا اپلیکیشنها بدین طریق اجرا شوند. ویژگی منفی آن دو امضا شدن فایلها برای اجراست که باید تحت هر دو پلتفرم صورت گیرد. همچنین یک فراماشین باید درست شود تا همه چیز از پایه نوشته شود.
•پیشنهاد سوم، درگیر کردن سیستم پورتینگ روی کدهای ویندوز است. نوشتن کدهایی که بتواند با باینریهای غیر ویندوز یعنی مکینتاش هم خوانایی داشته باشد، مشمول این پیشنهاد است. اما گفته میشود امنیت کاملی به همراه نخواهد داشت. نوشتن کدهایی که توسط سایر سیستمعاملها خوانده شود، خوب اما کمی تهاجمی به نظر میرسد.
به هر حال ویندوز مجبور است جای خود را به میدوری دهد و پرطرفدارترین سیستمعامل حال حاضر دنیا باید کاربرانش را به سمت سیستمعامل جدید سوق دهد؛ کاری طاقتفرسا که اگر درست کار نکند، کاربران بیشتری به سوی مکینتاش خواهند رفت.
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2011, 12:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
بحث سره اینه که دوستان می گن من گفتم این ویندوز رو ماکروسافت منتشر کرده
ولی اصلا من چنین چیزی نگفتم
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

نوشته اصلی توسط
IranianServer
راستی من قبلاً دانلود رو در جاهای دیگه دیده بودم حالا شاید شما اولیش بودی اونا از روی شما کپی کردند

نه من اولیش نبودم
در ضمن چنین چیزی رو هم تویه متن نگفتم
شما اینو از کجای متن من استنباط کردی؟؟؟؟؟
-
-
April 14th, 2011, 13:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TizBook
بحث سره اینه که دوستان می گن من گفتم این ویندوز رو ماکروسافت منتشر کرده
ولی اصلا من چنین چیزی نگفتم
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
نه من اولیش نبودم
در ضمن چنین چیزی رو هم تویه متن نگفتم
شما اینو از کجای متن من استنباط کردی؟؟؟؟؟
سیستم عامل ویندوز غیر از مایکروسافت ، مگه سازنده دیگه ای داره ؟!
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید