-
April 12th, 2011, 23:58
پاسخ : سوال در مورد دامین
رده بندی که من گفتم بر اساس سرور نبوده و رده بندی بوده که در سال گذشته توسط یک مرکز معتبر انجام شده و ارائه شده است. پشتیبانی فنی شرکتها، رضایتمندی مشتری و خیلی از فاکتورهای دیگر نیز در این کار دخیل هستند. تعداد دامنه های ثبت شده توسط ای نوم و توکاوز باعث میشه که جای این دو شرکت در رده بندی جابه جا بشه چون هر دو شرکت خیلی خوب هستند و خدمات خوبی ارائه می نمایند. و رقابت سختی با هم دارند.
یک بار شرکت توکاز به من ایمیل زد که ما به وقت کشور شما ایران (در آن زمان من ایران فعالیت می کردم) ما در ساعت 2 صبح به مدت 4 دقیقه قطعی سرویس داشتیم اگر در این مدت دچار خسارت شده اید اعلام نمائید تا پرداخت نمائیم.
این حس مسئولیت و پشتیبانی هایی که ارائه میشه باعث میشه اینها مطرح بشن من رسلری از رسلرکلوب دارم ولی وقتی ایمل میزنم با تاخیر جواب میگیرم و از توکاوز هم که نماینده رسمی هستیم هر وقت ایمیل میزنم بالافاصله جواب میگریم.
البته شرکت نتورک سولوشن هم شرکت خوبی هست و من قبولش دارم. لطفا به صورت عمومی یا خصوصی دلایل خود و مواردی رو که فرمودید برایم توصیح میدهید رو بفرمائید تا من در جریان قرار بگیرم.
-
-
April 12th, 2011 23:58
# ADS
-
April 13th, 2011, 01:37
سلام، البته اگر جدیدا ثبت کرده اید برای move بین اکانتهای رجیسترار 5 روز و انتقال بین رجیسترار ها 60 روز از تاریخ ثبت دامین گذشته باشد.
و البته همین مدت زمان از اعتبار دامین باقی مانده باشد/.
-
-
April 14th, 2011, 00:15
بسی استفاده کردیم از مطالب مفید دوستان
-