-
January 17th, 2011, 14:49
پاسخ : در مورد ققنوس 2

نوشته اصلی توسط
khomar
دوستان عزیز دامین ملک شخصیشه دوست داره بفروشه
برای چی نگران میشید شما حقتون رو به اندازه خودتون بگیرید با بقیه چیزا کاری نداشته باشید بسپاریدش به مردان قانون !

ولی باید گزارش عملکرد این وب سایت و سایتهای همراهش رو به دایره اگاهی اصفهان برد و یک سو پیشینه برایش درست کرد که دیگه پول مردم رو نخوره .
هرچند که میدونم این روزا با قیمت خوبی دوستان همکار ما متاسفانه شناسنامه جعل میکنند یا اینکه تغییر اسم میدهند.
این دندان پوسیده به کل باید کنده بشه.
دوست من. بنده نگفتم که ایشون حق نداره دامینش رو بفروشه. منظورم این بود که این آقا داره پشت سر هم سایت راه میندازه و هر کدوم که بدنام شد میبندتش. سایت قبلی این شرکت mycards.ir که اون هم شاکی های زیادی داشت.
حالا هم حتما قراره این سایت fnxcard رو ببنده و با سایت جدیدیش persicard.com یه کلاهبرداری جدید شروع کنه.

نوشته اصلی توسط
delta
عجب شیوه باحالی.. پول مردم رو میگیرند گرو و بعد چند ماه پولش رو پس میدند!! کافیه حدود 10 میلیون تومان پول مردم رو بزاره بانک ماهانه 200 تومان سودش رو بخوره راحت!!
پول رو پس نمیدن. مگر اینکه ببینن واقعا واسشون دردسر میشه. باید پول رو به زور گرفت
-
تعداد تشکر ها از ajaxo به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2011 14:49
# ADS
-
January 17th, 2011, 15:09
ایشون دیگه کارشون از دادگاه گذشته
زنگ بزنید 114 اعلام کنید . ربطی هم به دایره جنایی وب سایتها ( اسمشو یادم نمیاد) نداره.
باید از طریق اطلاعات پیگیری کنید. وزارت اطلاعات دنبال همچین سوژه هایی هستند بگید این ادم داره پولشویی راه میندازه.
وقتی که بندازنش توی قفس فکر کنم حالش جا میاد که توی این دوره زمونه و با این وضعیت مملکت با سرمایه و وقت مردم بازی نکنه.
-
-
January 17th, 2011, 15:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khomar
ایشون دیگه کارشون از دادگاه گذشته
زنگ بزنید 114 اعلام کنید . ربطی هم به دایره جنایی وب سایتها ( اسمشو یادم نمیاد) نداره.
باید از طریق اطلاعات پیگیری کنید. وزارت اطلاعات دنبال همچین سوژه هایی هستند بگید این ادم داره پولشویی راه میندازه.
وقتی که بندازنش توی قفس فکر کنم حالش جا میاد که توی این دوره زمونه و با این وضعیت مملکت با سرمایه و وقت مردم بازی نکنه.
اطلاعات 113 هست که

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
January 17th, 2011, 15:47
چی بگم والا زنگ بزنید 118 بگید شماره اطلاعات مردمی وزارت اطلاعات ( همش شد اطلاعات ) رو میخوام
-
-
January 17th, 2011, 15:50
عضو انجمن

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2011, 16:13
والا من خبر نداشتم
خوب زنگ بزنید 113
ولی من تا جایی که یادمه چندسال پیش توی مسافرت بودیم تابلوشونو توی بلوار دیدم و شمارش رو حفظ کردم ممنون که یاداوری کردید.
فقط خدا کنه پیگیری کنند و بعد از دوروز بیرون نیاد.
به هرحال کسی که اینقدر ازادانه پول میگیره و راحت هم پس میده و هیچ جزیمه و زندانی هم نمیشه مشخصه که چکاره است.
والا هر کس دیگه ای بود تا الان دخلش در اومده بود
معلوم نیس چی میگذره
-
-
January 17th, 2011, 16:29

نوشته اصلی توسط
khomar
والا من خبر نداشتم
خوب زنگ بزنید 113

ولی من تا جایی که یادمه چندسال پیش توی مسافرت بودیم تابلوشونو توی بلوار دیدم و شمارش رو حفظ کردم ممنون که یاداوری کردید.
فقط خدا کنه پیگیری کنند و بعد از دوروز بیرون نیاد.
به هرحال کسی که اینقدر ازادانه پول میگیره و راحت هم پس میده و هیچ جزیمه و زندانی هم نمیشه مشخصه که چکاره است.
والا هر کس دیگه ای بود تا الان دخلش در اومده بود
معلوم نیس چی میگذره
والا این قضیه من رو هم خیلی متعجب کرده که چرا این شرکت تا الان هنوز پاربرجاست.
-
-
January 17th, 2011, 17:25
منم همینو میگم دیگه
قضیه بند پ هستش برادر عزیز.
-
-
April 12th, 2011, 20:02
آقایون از شما کسی تونسته کارتشو بگیره ؟؟؟
کارت من بعداز گذشت 7 ماه دوهفته مونده به عید اومده از اون موقه به بعد هم که این احدی پور غیبش زده الانم کارت اکتیو نیست
جالبیش اینکه کارت دستمه اما با کارت هیچ پسوردی یا اطلاعاتی راجه به حساب داده نشده .
دیشب که با دفتر لندن صحبت کردم گفتن که کال سنتر دفتر ایرانشون ایراد داره و آقای احدی پور هنوز تو ایرانه
و همچنین گفتن که از 3 روز دیگه شروع میکنن به اکتیو کردن کارتها خوب حالا میگین چه کار کنیم ؟؟؟؟
-
-
April 12th, 2011, 20:47
عضو انجمن
قحطی اومده مگه ؟ سوال خوب ببخشید ها یکم
-