worldstream.nl
giga
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
دوستانی که از giga و worldstearm سرور دارند
میشه این دو لینک رو wget کنید و سرعتی که دانلود میکنه رو بزارید ؟ ( با vPS انجام ندیدا !!! و فقط با سرور اصلی - Dedicated )
http://mirrors.kernel.org/centos/5.3...86-bin-DVD.iso
http://download.microsoft.com/downlo...86fre_spcd.iso
سرعت میانگین هر دو لینک رو بنویسید ( آخر دانلود مینویسه !!! ) اگه عکس هم بگیرید که بهتر هست !!!
من حدس میزنم پورت worldstearm در حد giga بعضی مواقع حتی از giga هم پائین تره !!!
البته یه کارائی کردند که اگه سرور مبدا تو شرکت باشه و مقصد هم توی شرکت باشه پورت ارتباطی 1 گیگ باشه ولی این ارزشی نداره !!! ( منظورم نحوه شبکه بندی هست ... !!! )
باید پورت خارجی . مثلاً از سایت kernel.org یا microsoft که یکی از معتبر ترین سایت ها برای تست سرعت هستند استفاده کنیم !!!
سرویس های گیگااینترنشنال ( موقعیت : آلمان ) زیاد هم جالب نیست ! امتیازی که من به این دیتا سنتر میدم :
قیمت فوق العاده مناسب و همچنین پهنای باند نامحدود هست . پشتیبانی این دیتا سنتر از من نمره متوسط میگیره .
worldstream ( موقعیت : هلند )
برای جنابعالی که قصد راه اندازی سایت نرم افزاری و به اصطلاح وارز دارید مناسب تر از گیگا هست .
این دیتا سنتر وارز ساپورت هست . و به راحتی میتونید نرم افزار ها را بدون در نظر گرفتن قانون کپی رایت share کنید .
بدون این گزینه ...
سرور شما به دلیل عدم رعایت قانون کپی رایت بسته خواهد شد .
در ضمن پهنای باند این دیتاسنتر کمتر از گیگا هستش ( این مورد رو در نظر بگیرید )
با توجه به این 2 گزینه : worldstream رو به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم .
جهت خرید هم دوستان کمکتون میکنند .
( بنده سامانه نیک رو به شما پیشنهاد میکنم )
سلام
البته سریعا فکر نمی کنم، بسته بشه، چندبار اخطار داده میشه .
راستی، من از سایت های مختلفی مونیتور گرفتم(واسه اطلاعات خودم، برای آینده)، ورلداستریم، بدک نیست،این اواخر برای چندتا از سرورها، مشکل پیش اومده بود، البته فقط بعضی ها، که با هم داون میشدند، گاهی اوقات، مدت کوتاه، گاهی اوقات طولانی. خوب بعضی ها هم که ازش راضیند و مشکلی نداشتند ظاهرا. روی گیگا دقت نکردم،
در مورد آپتایم گیگا خیلی صحبت شده، توی انجمن جستجو کنید.
با احترام
ویرایش توسط GharbHost : August 31st, 2009 در ساعت 20:01
این جوری زندگی خیلی سخته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)