سلام اوناییی که از زیان html سر در میارن یه کد میخوام که مثلا پشت زمینه یه صفحه hyml که طراحی کردم رو رنگی کنم الان سفیده بکنم سبز زرود مشکلی ... :
سلام اوناییی که از زیان html سر در میارن یه کد میخوام که مثلا پشت زمینه یه صفحه hyml که طراحی کردم رو رنگی کنم الان سفیده بکنم سبز زرود مشکلی ... :
دوست گلم کد زیر رو قرار بدید بجای کدهای رنگی که من وارد کردم کد رنگ مورد نظرتونو بزنید
کد PHP:
<body style="background:#454344; font-family:tahoma; font-size:11px; color:#fff; direction:rtl" >
ممنون یه سوال دیگه مثلا ما میخوایم یه کد بزنیم از کد استفاده میکنیم ( )
حالا کد این چیه برا html?
با سلامممنون یه سوال دیگه مثلا ما میخوایم یه کد بزنیم از کد استفاده میکنیم ( )
حالا کد این چیه برا html?
چه کدی بزنید ؟؟
واضحتر بیان کنید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
مثلا همین کدالان این کد html رو گذاشتم تو این کادر درسته؟کد:<body style="background:#454344; font-family:tahoma; font-size:11px; color:#fff; direction:rtl" >
کد همین کادر رو برای html میخوام
پست یکی مونده به اخری گفتم دیگه![]()
فکر میکنم این باشه ، اما باید استایلشو تعریف کنید »
کد:<blockquote> <blockquote>
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
عزیز این کد html هست دیگه دوستان درست گذاشتن شما اینو با تگ بادی فعلی خودتون جایگزین کنید.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
دوستان ، ایشون کد html ــه بی بی کد ــه همین html رو نیاز دارند .. داخل همین ادیتور .. یه مقداری دقت کنید چی میخوان !
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)