-
April 10th, 2011, 15:41
ثبت شرکت با موضوع برنامه نویسی
سلام دوستان
میخواستم شرکت ثبت کنم. مسئولیت محدود.
اسماش رو فرستادم. اساس نامه هم مشکلی نداره. خودشون آماده دادن. الان مونده پر کردن تقاضا نامه و شرکت نامه که خفن قاط زدم. کسی میتونه تو این ضمینه راهنمایی کنه؟
ثبت اسناد هر شهر فرق داره ، اینجا با آدم خوب کنار میان . مخصوصا تو این ضمینه ها. یکم هم گفتن توی پر کردن و اصلاه اینا کمک میکنن. ولی خوداییش نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
کسی باشه استارتش ر برام بزنه ممنون میشم.
-
-
April 10th, 2011 15:41
# ADS
-
April 10th, 2011, 15:49
عضو دائم
پاسخ : ثبت شرکت با موضوع برنامه نویسی
با سلام
دقیقاً در چه مرحله کار مشکل دارید ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
April 10th, 2011, 17:40
-
-
April 10th, 2011, 18:08
عضو دائم
با سلام
متاسفانه این چند روزه به دلیل تحویل سرویس ها سر ما زیاده شلوغ هست , برای همین دیر پاسخ دادم
اگر فرم ها را به صورت pdf یا فایل ورد 2003 دارید بدید تا براتون پر کنم و بعد از طریق پیغام خصوصی ارسال کنم
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011, 18:12

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
با سلام
متاسفانه این چند روزه به دلیل تحویل سرویس ها سر ما زیاده شلوغ هست , برای همین دیر پاسخ دادم
اگر فرم ها را به صورت pdf یا فایل ورد 2003 دارید بدید تا براتون پر کنم و بعد از طریق پیغام خصوصی ارسال کنم
موفق باشید
آقا ممنون واقا. براتون توی word مینیویسم ارسال میکنم.
واقعا ممنون
-
-
April 10th, 2011, 18:22
عضو دائم
آقا ممنون واقا. براتون توی word مینیویسم ارسال میکنم.
واقعا ممنون
سلام
خواهش میکنم
مشکلی نیست تمام شد , پیغام خصوصی کنید تا براتون تکمیل کنم
موفق باشید
-
-
April 10th, 2011, 22:42
-
-
April 11th, 2011, 09:29
عضو دائم
سلام
هیچ فایل ضمیمه ای موجود نیست
موفق باشی
-