-
August 4th, 2009, 13:55
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ویرایش یک اسکریپت
pizoul جان من که درخواست اسکریپت نکردم که. لطفا اسپم ندید.
بله درسته اسکریپت 100٪ دینامیک با همه امکانات بایدم 70 باشه ولی خداییش قضاوت کنین می ارزه برای چند تا ویرایش آدم 30 تومن بده؟ متاسفانه بعضی ها اصلا حلال حروم سرشون نمیشه...
حالا کسی این کار رو برای ما انجام میده یا بیخیال شم؟
-
-
August 4th, 2009 13:55
# ADS
-
August 4th, 2009, 14:03

نوشته اصلی توسط
jgvr
pizoul جان من که درخواست اسکریپت نکردم که. لطفا اسپم ندید.
بله درسته اسکریپت 100٪ دینامیک با همه امکانات بایدم 70 باشه ولی خداییش قضاوت کنین می ارزه برای چند تا ویرایش آدم 30 تومن بده؟ متاسفانه بعضی ها اصلا حلال حروم سرشون نمیشه...
حالا کسی این کار رو برای ما انجام میده یا بیخیال شم؟
هدفم این بود که شما که داری 35 تومان میدی بیا این داینامیک رو بگیر.....
من حوصله این کار ها رو ندارم، واگر نه با کمال میل واست رایگان انجام میدادم!
موفق باشید
-
-
August 4th, 2009, 14:17
عضو انجمن
منم همینو به ایشون گفتم. خوب اگه میخواستم 35 تومن بدم برای این اسکریپت زپرتی میدادم سفارشی برام درست میکردن
به هر حال ممنون این تاپیک هم طبق معمول به نتیجه ای نرسید
-
-
August 4th, 2009, 14:27
عضو انجمن
اما دوست عزیزjgvr انگار خودت نمیتونی در انجمن کنترل کنی !
یکم ادب هم رعایت کنید خوب است!
میگه 30 تومان میگیرم نیاز نیست که بهش توهین کنی (حلا و حرووم و ...) واسه وقت اش ارزش قائله اینقدر میگیره . اگر جایی کمتر سراغ داری برو اونجا بگیر دیگه نیاز به توهین نیست
فکر میکنی مثال یکنفر دیگه میاد میگه 5 تومان میگیرم ! واسه این ویرایش !! ؟
تغییراتی که میخوای انجام بدی پ.خ کن تا واست در اسرع وقت انجام بدم (البته اسرع وقت)
-
-
August 4th, 2009, 14:54
عضو انجمن
رایان نت جان به خدا زور داره...
آخه شما نگاه کن سایت های طراحی دو ماه میشینن برای آدم سایت طراحی میکنن آخرش 60-70 میگیرن.
این دوستمون چون من بهش گفتم خیلی بلد نیستم ویرایش کنم فکر کرده بود میتونه هرجور خواست بتازونه.
به هر حال من از دوستان عذر میخوام ولی وقتی قیمتو دیدم ربع ساعت مات و مبهوت مونده بودم....
تغیرات رو که گفتم:
.اسم و نشانی های البرزهاستینگ حذف بشه و با چیزی که میگم عوض بشه
2.بخش پشتیبانیش مشکل داره میخوام درست بشه
3.بخش هاستینگ لینوکسش پکیج های بخش خریدش با لیست اصلی فرق داره... اونم باید درست بشه...
-
-
August 4th, 2009, 14:55
عضو انجمن
رایان نت جان به خدا زور داره...
آخه شما نگاه کن سایت های طراحی دو ماه میشینن برای آدم سایت طراحی میکنن آخرش 60-70 میگیرن.
این دوستمون چون من بهش گفتم خیلی بلد نیستم ویرایش کنم فکر کرده بود میتونه هرجور خواست بتازونه.
به هر حال من از دوستان عذر میخوام ولی وقتی قیمتو دیدم ربع ساعت مات و مبهوت مونده بودم....
تغیرات رو که گفتم:
.اسم و نشانی های البرزهاستینگ حذف بشه و با چیزی که میگم عوض بشه
2.بخش پشتیبانیش مشکل داره میخوام درست بشه
3.بخش هاستینگ لینوکسش پکیج های بخش خریدش با لیست اصلی فرق داره... اونم باید درست بشه...
-
-
August 4th, 2009, 19:00
عضو جدید
با سلام
دوست عزیز این تغییراتی رو که شما میگین خیلی آسون تر از این حرف هاست . در حال حاضر در حال طراحی سایتی هستم . وقت ندارم اگه داشتم حتما کمکتون میکردم ؛ میگم خیلی مشغول هستم ولی اگر به نتیجه ای نرسیدید پیغام خصوصی بدید تا رایگان واستون ویرایش کلی کنم از هسته و ....
موفق باشید
(عظمت واقعی در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم، بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم دوباره برخيزيم)
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد, او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد.
-