قبل از هر چیزی از همه دوستانی که تو این تاپیک پاسخی دادند واقعا تشکر میکنم......ممنون....

بعد هم یه نکته دیگه رو بگم.....

1-سایت ما از نظر عملکرد یک سایت اجتماعی هست و 90% شبیه به فیس بوک......هر یوزر میتونه تصویر-موزیک و ویدئو آپلود کنه......در ابتدا تعداد یوزر ها معمولیه......اما در آینده تعداد یوزر های فعال میلیونی خواهد بود...پس حجم زیادی واسه فایل های یوزر ها نیاز داریم....

2-سایت ما قراره به زبان انگلیسی کار خودش رو شروع کنه و هدفش اینه که از سرار دنیا یوزر داشته باشه.......اصلا ایران و ایرانی بودن یوزر ها ملاک نیست...

3-معمولا ایران با سایت های شبکه اجتماعی مخصوصا انگلیسی زبان اصلا میونه خوبی نداره و تقریبا فیل-تر شدن رو از همین الان میشه پیش بینی کرد.

4-ما برای شروع میخوایم سرور خرج زیادی رو دستمون نزاره......واسه شروع خرج سرور تقریبا 200 هزار تومن ماهیانه باشه............اما در آینده اصلا مهم نیست خرج سرور چقدر باشه.....

با توجه به نکته 2 و 3:
آیا هنوز پیشنهاد میکنید از سرور هایی که تو خود ایران هستند استفاده کنیم؟

با توجه به نکته 4 :
پیشنهاد میکنید ابتدا با چه سروری شروع کنیم و در آینده سرور رو به چه شکلی تغییر بدیم؟
اگه اول از یک سرور استفاده کنیم و بعدا بخوایم به قول شما 4 سرور تو 4 موقعیت مختلف بزاریم و از این حرفا......آیا در آینده مشکلی پیش نمیاد ؟

یه آمار هم از حجم سرور ها میخوام......مثلا یه سرور حد اکثر چه حجمی رو میتونه ساپورت کنه و بدون مشکل اجرا بشه؟؟؟(من خودم حداکثر چیزی که دیدم 4 تا هارد 2 ترا بوده)

بازم ممنون میشم اگه به خوبی قبل به این سوالات همجواب بدید...