نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
قبل از سفارش قبلش از طریق پیام خصوصی و یا تماس تلفنی شرایط خودمون میگم همچین میگم و هماهنگ میکنم که مشکلی نباشه بعداز توافق مشخصات جهت پرداخت اعلام میکنم

در مورد تورنت با توجه به اینکه امرکیا هست سرور و کپی رایت رعایت باید بشه تورنت در حالت معمول ممنونع هست
ولی چنانچه بعداز دانلود استوپ بشه و اجازه سید کردن داده نشود خیلی کم ممکنه که مشکلی پیش بیاد

با توجه به اینکه مگید تراکر خصوصی هست و بصورت پابلیک نیست احتمالش کمه که مشکل پیش بیاد باید یکسری تست کنیم ببنیم وضعیتچطور هست
اگر شکایت شد که استوپ میشه سرویس هزینه جریمه کسر میشه و مابقی پول برگشت زده میشود اگرهم مشکلی نبود که تا هر زمانکه خودتون مایل باشید میتوانید سرویستون تمدید کنید
دوست عزیز من باید سید کنم وگرنه جلوی دانلود من گرفته میشه این قانونش هست حتی اگر چیزی نخوام بگیرم باید فعال باشم تا ریتو همیشه بالا بمونه من فکر نکنم که مشکلی روی ترکرهای خصوصی باشه چون عمومی نیست که بخوان پگیری کنن الان اکثر سرویس دهنده های خارجی که سیدباکس ارائه میدن سرور از امریکا از سافت لایر میگیرن برای نمونه یکیشون که معروفه بین تورنت باز های معروف این هست که از سافت لایر هم میده feralhosting.com کلا من به سید نیاز دارم حالا هر جور شما صلاح میدونید راهنمایی کنید.