-
April 8th, 2011, 17:47
پاسخ : اسکریپت فروش شارژ ایرانسل-همراه اول-تالیا فارسی + ای جکسی + پرداخت آنلاین

نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده یک سوال در زمینه اسکریپت فروش کارت شارژ داشتم .لطفا راهنمایی بفرمائید.
نحوه تهیه کارت شارژ برای این اسکریپت به چه صورت هست؟؟(اطلاع دارم که شما و سایر ارئه دهندگان تنها فروشنده اسکریپت هستید )
به صورت نثال اپراتور ایرانسل کارت سارژ 2000 تومانی را در تمام روش های فروش خود (حضوری / غیر حضوری ) به همان مبلغ 2000 تومان برای فروش قرار داده است .حال اگر بنده این اسکریپت را خریداری کنم کارت شارژ 2000 تومانی را در سایت فروش خود باید با مبلغی بیشتر از 2000 تومان برای فروش عرضه کنم؟مثلا 2100(جهت دریافت سود)
سلام و عرض ادب خدمت شما
استفاده از سیستم شارژ ما جهت فروش شارژ ایرانسل ، شارژ همراه اول ، شارژ تالیا محدود نمی شود شما می توانید از این سیستم برای فروش اکانت و شارژ کارت اس ام اس ، شارژ کارت تلفن ، شارژ اکانت رپید شیر ، اکانت سایت های آپلود فایل ، اکانت کارت های اینترنتی - پوینت و سریال راه انداز انواع بازی نیز استفاده کنید به این صورت هم فروش بالاتری خواهید داشت و هم سود بهتری می کنید تا فروش تنها یک محصول.
بله اسکریپت - پشتیبانی - توسعه با ما هست ، شما باید از نمایندگی خرید کنید یا اینکه خودتان نمایندگی داشته باشید اینکه بخواهید فقط سیستم فروش شارژ داشته باشید و در نهایت به قیمت تمام شده ای که برای فروش به مشتریان معمولی در نظر گرفته شده است مجموعه شارژ بخرید مطمئنا متضرر می شوید و هیچ کسی چنین کاری نمی کند.
پیروز باشید
-
-
April 8th, 2011 17:47
# ADS
-
May 18th, 2011, 05:50
پاسخ : اسکریپت فروش شارژ ایرانسل-همراه اول-تالیا فارسی + ای جکسی + پرداخت آنلاین
درود و احترام خدمت کاربران عزیز وب هاستینگ تالک
اطلاعات محصول به روز رسانی شد از این قسمت قابل رویت است.
سئوالی در هر موردی داشتید می توانید با اپراتور ما تماس بگیرید.
موفق باشید
-
-
May 18th, 2011, 10:14
عضو انجمن
-
-
May 18th, 2011, 22:47
سلام
شب خوش
پ.خ شد ، اسکرین شات از صفحه ی اصلی در تاپیک قرار داده شد ، خواهشمندم چنانچه سئوال و نیاز به دمو دارید با اپراتور ما تماس بگیرید vooriashop را روی مسنجر یاهوی خودتان اضافه کنید.
با احترام
-