با سلام خدمت دوستان عزیزم
از همگی بابت این همه لطفی که به من داشتید ممنونم
امروز 18 فروردین مرخص شدم و زیاد حالم ایده آل نیست ولی سریعا لاگین کردم و این متن رو نوشتم تا از همگی عزیزان سپاسگذاری کنم
بعضی از دوستان شرح ماجرای تصادف من رو میخواستن بدونم که اینجا کوتاه توضیح میدم
ماجرا این بود که 4 فروردین طبق روال همیشگی من و تعدادی از علاقمندان به ماشین که هر پنجشنبه از مناطق مختلف تهران دور هم جمع میشیم و مسابقه میدیم ساعت 5 بود اومدیم شروع کنیم دیدم کنترل نامحسوس ایستاده و رفتیم ساعت 8 شب دوباره برگشتیم ماشین ها 4 تا 405 بود 2 تا زانتیا و 1 پرشیا به هر حال شروع شد تا 5 کیلومتر اول نفر دوم بودم به زانتیا نمیرسیدم کلی تلاش زدم جلو سرعتم طبق کروکی پلیس 172 تا بوده که بعد از اینکه فاصله ی من از بقیه زیاد شد و نفر اول بودم اومدم بیام سمت چپ دستم و از پنجره بیارم بیرون و اعلام پیروزی کنم که فرمون را رها کردم و هنگامی که اومدم بیام سمت چپ پاهام خورد به فرمون و ماشبن چرخید من هم هل کردم ترمز زدم بیشتر چرخید طبق نقاشی زیر از لاین سبقت چرخیدم خوردم به گارد ریل و بعد دوباره چرخیدم اومدم لاین سبقت تو هین برگشت مجدد ماشین بلند شد و 2 تا ملق زد من چون کمربند داشتم خدا رحم کرد و از پنجره بیرون نیفتادم و تو خود ماشین هی این ورو اون ور میخورم تا اینکه دست چپم شکست و سرم ضربه ی شدید دید و خون ریزی داخلی کرد این امر باعث شد از 4 تا 18 فروردین در ای سی یو و بخش بستری باشم تحت مراقبت

عکس ماشین رو ببینید میگید این سرنشینش 100 درصد باید میمرد ولی خدا نخواست
هم عید خودم خراب شد هم عید اطرافیانم هم از کارام بشدت عقب افتادم هم ماشینم کلا از بین رفت ولی خدارو شکر که آسیب جانی دیگه ای ندیدم چون عزیزانی رو میاوردن اونجا که کلا صورت از بین رفته بود قطع نخاع و حتی در کما بودن ولی من بنظرم خدا بسیار دوسم داشت که فرصت دوباره سالم زندگی کردن رو بهم هدیه داد
این هم تجربه ی تلخ سال 90 من بود ایشالا تکرار نشه
ممنون موفق باشید