سلام
یک سوال مهم برام پیش اومده که چرا قیمت دامنه ir از سه و خورده ای تا 12-13 تومن متغیره؟
*البته 99% احتمال میدم قبلا در این مورد بحث شده ولی هرچی سرچ کردم نتونستم چیزی متناسب با سوالم پیدا کنم...
سلام
یک سوال مهم برام پیش اومده که چرا قیمت دامنه ir از سه و خورده ای تا 12-13 تومن متغیره؟
*البته 99% احتمال میدم قبلا در این مورد بحث شده ولی هرچی سرچ کردم نتونستم چیزی متناسب با سوالم پیدا کنم...
قیمت واقعیش همون 3 و خورده ای تا حدود 4 تومن هست . اونایی که بیشتر میدن احتمالا نمایندگی از nic ندارن و از خود nic ثبت میکنند ..
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
ممنون
برای گرفتن نمایندگی از nic چی نیازه؟
مراحل و شرایط اینجا ذکر شده :
https://www.nic.ir/How_to_Become_a_Reseller
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ممنون.(این دکمه تشکر کجاست؟!)
فقط دو سوال دیگه:
با این تفاسیر فرقی نمیکنه دامنه آی آر رو از کجا تهییه کنیم؟
اگه ما از یه جایی بگیریم که نمایندگی nic هست اما وقتی خواستیم تمدید کنیم دیگه نباشه اون موقع تکلیف چیه؟!
1 - فایل پیوست
2 - دامنه اگر در پنلی که به مربوط به شما هست , فعال باشد
خودتون از طریق سیستم های جدید به راحتی می تونید دامنه را تمدید کنید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)