-
April 7th, 2011, 02:54
سوال در رابطه با دیتابیس
سلام من میخوام یه لینک رو در دیتابیس سایتم عوض کنم .
لطفا میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ مثلا لینک Test.com Web Based Testing and Certification Software v2.0 رو به www.test1.com تغییر بدم طوری که www.test.com/test هم بشه www.test1.com/test
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهم هست
-
-
April 7th, 2011 02:54
# ADS
-
April 7th, 2011, 03:11
عضو انجمن
پاسخ : سوال در رابطه با دیتابیس
منظورتون رو کامل متوجه نشدم. اما اگه قصد این رو دارید که به صورت مستقیم اطلاعات موجود توی دیتابیس رو عوض کنید، از اون اکسپورت بگیرید و فایل دریافت شده رو توی یه ادیتور مثل notepad++ ادیت کنید و با replace کردن test1.com با test.com و ذخیره کردن اون فایل به هدفتون برسید. در آخر هم دیتابیس رو ایمپورت کنید
-
-
April 7th, 2011, 03:55

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
منظورتون رو کامل متوجه نشدم. اما اگه قصد این رو دارید که به صورت مستقیم اطلاعات موجود توی دیتابیس رو عوض کنید، از اون اکسپورت بگیرید و فایل دریافت شده رو توی یه ادیتور مثل notepad++ ادیت کنید و با replace کردن test1.com با test.com و ذخیره کردن اون فایل به هدفتون برسید. در آخر هم دیتابیس رو ایمپورت کنید
مثال ساده تر بزنم :
میخوام تمامی اسم های علی به اصغر تغییر کنه :دی
مطمئن هستید این روشی که گفتید درتس هست و مشکلی پیش نمیاد ؟
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
replace کردم پی سی هنگید
-
-
April 7th, 2011, 07:43
عضو انجمن
دوست عزیر باید دامنه رو پارک کنید اونوقت اگر دو تا دامنه داشته باشید مثلا mydomain.com ;i اصلیه حالا یک دامنه دیگه می گیرید mydomain1.com وقتی دامنه جدید رو روی اصلی پارک کنید ادرس ها مشابه میشن پس وقتی مثلا بزیند mydomain.com/test و mydomain1.com/test یک صفحه مشابه رو می بینید
روش دیگه اینه اگر اگر دامنه اول و اصلی شما روی public_html باز میشه وقتی دامنه دوم رو از add domain اضافه می کنید اون رو هم روی public_html قرار بدید
-
-
April 7th, 2011, 08:54
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید