من چون خودم مدتی پی گیری این فروشگاه ساز بودم به نظر شما صرفه اقتصادی داره با این حالتی که شرکت اصلی تقریبا شریک شما هست (شبیه قرارداد ترکمنچای)؟ به نظرم اگر خودتون اسکریپت شارژ خریداری کنید و کاراشو انجام بدید بهتر سود میده.
امیدوارم موفق باشید![]()
من چون خودم مدتی پی گیری این فروشگاه ساز بودم به نظر شما صرفه اقتصادی داره با این حالتی که شرکت اصلی تقریبا شریک شما هست (شبیه قرارداد ترکمنچای)؟ به نظرم اگر خودتون اسکریپت شارژ خریداری کنید و کاراشو انجام بدید بهتر سود میده.
امیدوارم موفق باشید![]()
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
ممنون از نظرتون
حدود یک هفته همه جوانب و هدف کار و ... مورد بررسی قرار داده شد و با افرادی که تجربه دارن مشورت هایی انجام شده !
حالت عادی اگه بدون برنامه ریزی خاص بهش فکر بشه شاید سود نداشته باشه
اما ما برنامه ریزی هایی داریم .
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
به خوشنودی پروردگار
دوست گرامی ، شما میفرماید چون رقیبان سرسختی داریم ، دشوار است به ما بهره بردن از این کار؟
نیز ما برنامه هایی داریم برای پیشرفت
پ ن : فارسی جالبی هست ! اما کلمه هایی مثل شرکت ، بانک ، سایت ، نسبت ، برند ، ریشه بیهوده ، از زبان بیگانه گان گرفته شده بهتره همه کلمات رو کهن بنویسید در این چنین جملاتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)