-
April 5th, 2011, 13:05
نگهداری آرشیو
سلام
دوستان من یک آرشیو دارم حدود ۳۰۰ گیگ اطلاعات هست که میخوام نگهداری کنم
آیا موسسه ای هست که ارشیور رو تو ایران نگه داره
(اگر بپره یا اتفاقی بیفته براشون چیزی حدود ۳۵۰ ملیون خسارت هست)(آرشیو موسیقی نواحی استان ها به همراه فیلم هست)
روشی هست که خودم آرشیو کنم رو ۴ تا هارد دارم الان ولی هفته پیش ۱ هارد کلا پرید بی دلیل و کمی ترسیدیم که بقیه نپره
روی بلوری هم یک با ر بک آپ گرفتم ولی متاسفانه اوناهم مشکل دارن الان ۳ تا هارد کاملا سالم هست ولی مررور زمان و ... ممکن مشکل ایجاد کنه راه حل بهتری کسی داره ممنون
-
-
April 5th, 2011 13:05
# ADS
-
April 5th, 2011, 13:29
عضو انجمن
پاسخ : نگهداری آرشیو
به نظرم بهترین راه اینه که چندین سرور رو برای این کار در نظر بگیرید و اطلاعاتتون رو توی همشون کپی کنید. مثلا 3 تا سرور تو 3 تا دیتاسنتر مختلف امنیت رو تضمین می کنه. احتمال اینکه همه اطلاعات 3 تا سرور با هم از بین بره صفره
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2011, 13:32
پاسخ : نگهداری آرشیو

نوشته اصلی توسط
lovee20002002
سلام
دوستان من یک آرشیو دارم حدود ۳۰۰ گیگ اطلاعات هست که میخوام نگهداری کنم
آیا موسسه ای هست که ارشیور رو تو ایران نگه داره
(اگر بپره یا اتفاقی بیفته براشون چیزی حدود ۳۵۰ ملیون خسارت هست)(آرشیو موسیقی نواحی استان ها به همراه فیلم هست)
روشی هست که خودم آرشیو کنم رو ۴ تا هارد دارم الان ولی هفته پیش ۱ هارد کلا پرید بی دلیل و کمی ترسیدیم که بقیه نپره
روی بلوری هم یک با ر بک آپ گرفتم ولی متاسفانه اوناهم مشکل دارن الان ۳ تا هارد کاملا سالم هست ولی مررور زمان و ... ممکن مشکل ایجاد کنه راه حل بهتری کسی داره ممنون
شما روی سیستمی که رید 10 داشته باشه بالاترین امنیت اطلاعات رو خواهید داشت ، مدلی وسترن دیجیتال داره برای آرشیو که استفاده می شه ، اگه بتونید گیر بیارید بسیار عالی هست
مورد دیگه حتما بر روی بالاترین کیفیت دی وی دی + مکان مناسب نگهداری کنید
-
تعداد تشکر ها از amirHoseein به دلیل پست مفید