-
April 4th, 2011, 01:02
پاسخ : درخواست وی پی اس برای .... / اکانتینگ

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
در مورد مکان سرور،بیشترین سرور های مورد استفاده از آمریکا می باشند به سبب دارا بودن توان بیشتری در شبکه های این کشور،پس شما به سبب دور بودن مکانی،آنچنان کاستی در سرعت حس نمی کنید.
در مورد اشتراک آزمایشی ما چنین چیزی نداریم(شوربختانه)و رم مورد نیاز هم بیشتر بستگی به سیستم عامل و میزان کاربران شما دارد که برای آغاز کار،این میزان مناسب می باشد.
دوست عزیز
متاسفانه من منظورم رو بد رسوندم . منظورم این بود که " الان سرور های آلمان و آمریکا خیلی رو بورس هستن " و از کیفیت بسیاری از خدمات دهنده ها کاسته شده .
شما سرور سوئدی که ارائه میکنید ، با توجه به مشخصاتی که فرمودید و با توجه به نوع فعالیت و تعداد افراد آنلاین ، تضمین میکنید ؟؟؟
کانفینگ کامل انجام میدید ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از crackestan به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011 01:02
# ADS
-
April 4th, 2011, 01:05
دروود
چه تضمینی باید انجام شود؟!
پیکربندی هم رایگان انجام خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
crackestan
دوست عزیز
متاسفانه من منظورم رو بد رسوندم . منظورم این بود که " الان سرور های آلمان و آمریکا خیلی رو بورس هستن " و از کیفیت بسیاری از خدمات دهنده ها کاسته شده .
شما سرور سوئدی که ارائه میکنید ، با توجه به مشخصاتی که فرمودید و با توجه به نوع فعالیت و تعداد افراد آنلاین ، تضمین میکنید ؟؟؟
کانفینگ کامل انجام میدید ؟؟؟
پورت سرورهای سویس چندان تعریفی نداره
اصلا همکارا فکر نکنن میخوام مشتری جمع کنم ولی پورت سرورهای امریکا و کانادا از سویس بهتره
ویرایش توسط alborzhost : April 4th, 2011 در ساعت 01:11
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:16

نوشته اصلی توسط
alborzhost
بله کانفیگ رو به صورت کامل و رایگان انجام میدیم
اکانت رایگان میتونید بدید ؟؟؟

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
چه تضمینی باید انجام شود؟!
پیکربندی هم رایگان انجام خواهد شد.
والا اگر شما بفرمایید " بله ، تضمین میکنم " بنده حرف شما رو با توجه به اینکه توی این کار تخصص دارید و از همه مهمتر رضایت مشتری براتون مهمه ، قبول میکنم .

نوشته اصلی توسط
alborzhost
اصلا همکارا فکر نکنن میخوام مشتری جمع کنم ولی پورت سرورهای امریکا و کانادا از سویس بهتره
دوست گرامی
بنده خیلی سرور های آمریکا رو قبول دارم چون ابر سیستم های خیلی خیلی قوی دارن . ولی متاسفانه الان خیلی ها با سرور های آمریکا کار میکنن و کیفیت بسیاری از سرویس دهنده ها پایین اومده . معمولا سرور هاشون رو دان و یا پیلتر میکنن .
کشورهایی مثل سوئد ، سوئیس و ... کمتر مورد توجه قرار گرفتن و مطمئننا کیفیت بهتر و قابل قبول تری دارن .
من حرف شما رو قبول دارم .
-
تعداد تشکر ها از crackestan به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:18

نوشته اصلی توسط
alborzhost
هرچقدر پول بدي آش ميخوري!ولي مجبور نيستي كه پورت سرورت چندان جالب نيست كلي يوزر روش بندازي، به اندازه توان سرور بايد وي پي اس ساخت... به عنوان اولين كسي كه حداقل در سال 89 از سوئيس يك دفعه وي پي اس داد در ايران ميگم فوق العاده راضي هستم تاحالا هيچ كدوم از وي پي اس هاش كنسلي نداشته و مشتري ها راضي هستند...البته منكر كيفيت كانادا و آمريكا نميشم ولي دليل نميشه كه كيفيتي نامناسب از يك جاي نامناسب ديديد كل سرويس ها رو زير سوال ببريد...
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:21

نوشته اصلی توسط
crackestan
اکانت رایگان میتونید بدید ؟؟؟
والا اگر شما بفرمایید " بله ، تضمین میکنم " بنده حرف شما رو با توجه به اینکه توی این کار تخصص دارید و از همه مهمتر رضایت مشتری براتون مهمه ، قبول میکنم .
دوست گرامی
بنده خیلی سرور های آمریکا رو قبول دارم چون ابر سیستم های خیلی خیلی قوی دارن . ولی متاسفانه الان خیلی ها با سرور های آمریکا کار میکنن و کیفیت بسیاری از سرویس دهنده ها پایین اومده . معمولا سرور هاشون رو دان و یا پیلتر میکنن .
کشورهایی مثل سوئد ، سوئیس و ... کمتر مورد توجه قرار گرفتن و مطمئننا کیفیت بهتر و قابل قبول تری دارن .
من حرف شما رو قبول دارم .
دروود بر شما
شما منظور مرا درست متوجه نشدید.
در مورد چه چیزی باید تضمین داد؟
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:27

نوشته اصلی توسط
itjavani
هرچقدر پول بدي آش ميخوري!ولي مجبور نيستي كه پورت سرورت چندان جالب نيست كلي يوزر روش بندازي، به اندازه توان سرور بايد وي پي اس ساخت... به عنوان اولين كسي كه حداقل در سال 89 از سوئيس يك دفعه وي پي اس داد در ايران ميگم فوق العاده راضي هستم تاحالا هيچ كدوم از وي پي اس هاش كنسلي نداشته و مشتري ها راضي هستند...البته منكر كيفيت كانادا و آمريكا نميشم ولي دليل نميشه كه كيفيتي نامناسب از يك جاي نامناسب ديديد كل سرويس ها رو زير سوال ببريد...
حرف شما رو 100% قبول دارم . شما درست میفرمایید . ولی از قدیم گفتن " مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه " . شما از سویس سرویس میدید ؟؟؟
میشه با توجه به پست اول این تاپیک ، یه قیمتی به من بدید ؟؟؟

نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود بر شما
شما منظور مرا درست متوجه نشدید.
در مورد چه چیزی باید تضمین داد؟
توی پست اول نوع کار وی پی اس رو کامل توضیح دادم . با توجه به نوع کاری که من میخوام بکنم ، شما تضمین سرورهای خودتون رو میکنید ؟؟؟ ( که مشکلی پیش نیاد ، از لحاظ سرعت و کیفیت عرض میکنم . )
-
تعداد تشکر ها ازcrackestan به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:28

نوشته اصلی توسط
crackestan
با سلام خدمت تمامیه دوستان گرامی
من و 10 نفر از دوستانم نیاز به یه وی پی اس داریم که کارمون رو راه بندازه . من نمیخوام خلاف قوانین این سایت عمل کنم بخاطر همین از توضیحات اضافه پرهیز میکنم .
کلا 10 نفر بیشتر نیستیم . میخوایم که خیال خودمون رو راحت کنیم . تنظیمات و کانفینگ هم بلد نیستیم .
یه وی پی اس با تنظیمات کامل میخوایم . اگر یه آموزش کوچیک درباره چگونه ساختن یوزر هم بدید که دیگه عالی میشه .
آخه خسته شدیم بخدا ، هر جا که میریم سرعتشون افتضاحه .
فقط خوب توجه کنید :
تمامیه دوستانم + خودم اینترنت 2 مگا بیتی داریم . یعنی سرعت دانلودمون در حد تیم ملیه اسپانیاست !!!
خواهشا افرادی که به سیستم و خدمات خودشون اطمینان 100% دارن ، قیمت ها و مشخصات رو بدن .
سیستم عاملش اصلا مهم نیست ( البته فقط بلدم با 2003 و 2008 کارکنم . تا الان میکروتیک کار نکردم و بلد نیستم ( ولی اگر یادم بدین ، زود یاد میگیرم )
هیچ کاری با وی پی اس نداریم ولی این رو بگم که هر 10 نفرمون همزمان آنلاین هستیم و داریم مثل گودزیلا دانلود میکنیم .
ترافیک ماهیانه خوبی داشته باشه ( حداقل 300 گیگ در ماه )
پهنای باند : سرعتش عالی باشه . ( تو رو خدا توجه کنید ، عالی میخوام . الان سرعت دانلودمون بدون این تشکیلات 256 کیلوبایت در ثانیه است )
رم : 256
هارد : 10 گیگ ( هیچ استفاده ای ازش نمیکنیم )
کشور : فرانسه ، اسپانیا ، سوئد ، هلند ، سویس ، پرتغال ، بلژیک .
با infosniper.net و دیگر Whois ها ، آی پی رو تست میکنم .
در ضمن ، سرور اصلی هر چی خالی و کم ترافیک تر باشه ، عالی تر میشه .
خواهشا پیشنهادات خودتون رو + قیمت اعلام فرمایید .
مهلت تست هم کسی میده ؟؟
سلام خدمت شما ميتونم از انگلستان با ماهيانه 19000 تومان وي پي اس ويندوز با رم 512 بدم خدمتتون...
سرور از فرانسه هم ميتونم واستون تهيه كنم كه هزينه آن در صورتي كه بخوايد با رم 512 ماهيانه 25000 تومان مي باشد...
سرور از هلند هم بخوايد ميتونم با رم 512 ايشالله 2روز ديگه شروع به سرويس دهي ميشه اونم ماهيانه 25000 تومان هست
سرور سوئيس هم متاسفانه ظرفيت سرورم فول هست...
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:29
عضو انجمن
شما وی پی اس برای تست میخواهید ؟؟؟
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید
-
April 4th, 2011, 01:29
آگر بخوايد اكانت تست از سرورهاي موجود جهت تست سرعت ميتونم خدمتتون بدم!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید