ویرایش توسط alborzhost : April 4th, 2011 در ساعت 01:11
اکانت رایگان میتونید بدید ؟؟؟
والا اگر شما بفرمایید " بله ، تضمین میکنم " بنده حرف شما رو با توجه به اینکه توی این کار تخصص دارید و از همه مهمتر رضایت مشتری براتون مهمه ، قبول میکنم .
دوست گرامی
بنده خیلی سرور های آمریکا رو قبول دارم چون ابر سیستم های خیلی خیلی قوی دارن . ولی متاسفانه الان خیلی ها با سرور های آمریکا کار میکنن و کیفیت بسیاری از سرویس دهنده ها پایین اومده . معمولا سرور هاشون رو دان و یا پیلتر میکنن .
کشورهایی مثل سوئد ، سوئیس و ... کمتر مورد توجه قرار گرفتن و مطمئننا کیفیت بهتر و قابل قبول تری دارن .
من حرف شما رو قبول دارم .
حرف شما رو 100% قبول دارم . شما درست میفرمایید . ولی از قدیم گفتن " مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه " . شما از سویس سرویس میدید ؟؟؟
میشه با توجه به پست اول این تاپیک ، یه قیمتی به من بدید ؟؟؟
توی پست اول نوع کار وی پی اس رو کامل توضیح دادم . با توجه به نوع کاری که من میخوام بکنم ، شما تضمین سرورهای خودتون رو میکنید ؟؟؟ ( که مشکلی پیش نیاد ، از لحاظ سرعت و کیفیت عرض میکنم . )
شما وی پی اس برای تست میخواهید ؟؟؟
هرچقدر پول بدي آش ميخوري!ولي مجبور نيستي كه پورت سرورت چندان جالب نيست كلي يوزر روش بندازي، به اندازه توان سرور بايد وي پي اس ساخت... به عنوان اولين كسي كه حداقل در سال 89 از سوئيس يك دفعه وي پي اس داد در ايران ميگم فوق العاده راضي هستم تاحالا هيچ كدوم از وي پي اس هاش كنسلي نداشته و مشتري ها راضي هستند...البته منكر كيفيت كانادا و آمريكا نميشم ولي دليل نميشه كه كيفيتي نامناسب از يك جاي نامناسب ديديد كل سرويس ها رو زير سوال ببريد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)