نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 94

موضوع: غیرفعال شده سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : غیرفعال شده سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))

با دروود
    این نشانه دوراندیشی شما جهت پیگشری از سردرگمی کاربران و نیز مهم بودن برندتان می باشد!
    به هر روی امیدوارم دشواری های شما هم پایان یابند و روزی فرا برسد که کاربران برای خرید نیازمند دیگری نباشند.
    با سلام و سپاس از پست شما
    ولی همیشه مشکل خرید مستقیم نیست
    وگرنه مشکلی با پرداخت مستقیم نداشتیم ولی بیشتر به خاطر اعتماد به ایشون از طرف ایشون اقدام به خرید کردیم
    البته من از شما سرویس ندارم ولی به نظر بنده حقیر برای اینکه بین شما و مشتریان مشکلی پیش نیاد از همین الان یک تاریخ دقیق اعلام کنید و سرویس جدید مشتریان را در اون تاریخ تحویل دهید ، که هی امروز و فردا نشه که خدای ناکرده لطمه ای به اعتبار شما وارد نشه ، هیچی بدتر از استخوان تو زخم بودن نیست
    چشم حتماً یک تاریخ دقیق اعلام خواهیم کرد
    منتظر پاسخ امین عزیز هستم که سرور جدید را خریداری کنیم بعد به کاربران زمان دقیق را اعلام کنیم

موفق باشید

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

نده بعد از دیدن این تاپیک سریعا به ایمیل زدم که دوستان در جواب به من گفتند آقای هوشیار فقط این به این تاپیک جواب می دهند .

در مرحله اول امیدوارم تمام مشکلات برطرف شود ( بنده از همینجا ابراز همدردی می کنم ) .
    بنده مدت هاست که از شما سرویس می گیرم ( سرور مجازی و هاست ) و شما هم منو میشناسید .
    باز هم فکر می کنم می دونید که در NetDirect و LeaseWeb پنل دارم
    و تقریبا همیشه هم در دسترس هستم بنده از همین الان آماده هستم تا هر خرید یا کمکی که از دستم بر بیاد واستون انجام بدم.
    یاهو IM من رو دارید و اگر نیاز به شماره های تماس دارید و یا سوال یا چیز دیگری بود پ.خ کنید و یا مثل همیشه یاهو سوال کنید در اختیار خواهم گذاشت.
    هر دو پنل و در این شرکت ها توسط Passport و کپی مدارکم تایید و Verified شدند , آقای هوشیار منتظر پاسختون هستم.
    همیشه از شما راضی بودم و هستم.
    با سلام
    تشکر مصطفی عزیز
    بله شما را شناختم و هر چند که یکی از سرورهای مجازی شما هم غیرفعال شده ولی بازهم به خوبی و مهربانی قصد کمک دارید که این برای ما خود بسیار با ارزش هست و هیچ زمان از یاد ما نخواهد رفت
    به امین عزیز من صبح پیام دادم برای خرید سرور جدید و منتظر پاسخ ایشون هستم , در صورتی که تا فردا صبح پاسخی از ایشون دریافت نکنم از طریق دیگری , حال با کمک شما یا تاجدینی عزیز و ... اقدام به خرید خواهیم کرد

باز هم تشکر به خاطر لطفی که به ما داریم و امیدوارم به خاطر این خط نوشته شما :
    همیشه از شما راضی بودم و هستم.
    بتونیم همه کاربران را راضی نگهداریم و دیگه از این مسائل پیش نیاد

با تشکر
    موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)