با سلام و سپاس از پست شمابا دروود
این نشانه دوراندیشی شما جهت پیگشری از سردرگمی کاربران و نیز مهم بودن برندتان می باشد!
به هر روی امیدوارم دشواری های شما هم پایان یابند و روزی فرا برسد که کاربران برای خرید نیازمند دیگری نباشند.
ولی همیشه مشکل خرید مستقیم نیست
وگرنه مشکلی با پرداخت مستقیم نداشتیم ولی بیشتر به خاطر اعتماد به ایشون از طرف ایشون اقدام به خرید کردیم
چشم حتماً یک تاریخ دقیق اعلام خواهیم کردالبته من از شما سرویس ندارم ولی به نظر بنده حقیر برای اینکه بین شما و مشتریان مشکلی پیش نیاد از همین الان یک تاریخ دقیق اعلام کنید و سرویس جدید مشتریان را در اون تاریخ تحویل دهید ، که هی امروز و فردا نشه که خدای ناکرده لطمه ای به اعتبار شما وارد نشه ، هیچی بدتر از استخوان تو زخم بودن نیست
منتظر پاسخ امین عزیز هستم که سرور جدید را خریداری کنیم بعد به کاربران زمان دقیق را اعلام کنیم
موفق باشید
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
با سلامنده بعد از دیدن این تاپیک سریعا به ایمیل زدم که دوستان در جواب به من گفتند آقای هوشیار فقط این به این تاپیک جواب می دهند .
در مرحله اول امیدوارم تمام مشکلات برطرف شود ( بنده از همینجا ابراز همدردی می کنم ) .
بنده مدت هاست که از شما سرویس می گیرم ( سرور مجازی و هاست ) و شما هم منو میشناسید .
باز هم فکر می کنم می دونید که در NetDirect و LeaseWeb پنل دارم
و تقریبا همیشه هم در دسترس هستم بنده از همین الان آماده هستم تا هر خرید یا کمکی که از دستم بر بیاد واستون انجام بدم.
یاهو IM من رو دارید و اگر نیاز به شماره های تماس دارید و یا سوال یا چیز دیگری بود پ.خ کنید و یا مثل همیشه یاهو سوال کنید در اختیار خواهم گذاشت.
هر دو پنل و در این شرکت ها توسط Passport و کپی مدارکم تایید و Verified شدند , آقای هوشیار منتظر پاسختون هستم.
همیشه از شما راضی بودم و هستم.
تشکر مصطفی عزیز
بله شما را شناختم و هر چند که یکی از سرورهای مجازی شما هم غیرفعال شده ولی بازهم به خوبی و مهربانی قصد کمک دارید که این برای ما خود بسیار با ارزش هست و هیچ زمان از یاد ما نخواهد رفت
به امین عزیز من صبح پیام دادم برای خرید سرور جدید و منتظر پاسخ ایشون هستم , در صورتی که تا فردا صبح پاسخی از ایشون دریافت نکنم از طریق دیگری , حال با کمک شما یا تاجدینی عزیز و ... اقدام به خرید خواهیم کرد
باز هم تشکر به خاطر لطفی که به ما داریم و امیدوارم به خاطر این خط نوشته شما :
بتونیم همه کاربران را راضی نگهداریم و دیگه از این مسائل پیش نیادهمیشه از شما راضی بودم و هستم.
با تشکر
موفق باشید