الان 2 روزه که ما مشکل داریم
آنلاین هم نیستن الان chmod ولی بهشون pm دادم گفتن کار پیچیده ای هستش باز شدن پی پال و ...
و از شون پرسیدم هزینه ما رو کی عودت میدید جواب ندادن
الان 2 روزه که ما مشکل داریم
آنلاین هم نیستن الان chmod ولی بهشون pm دادم گفتن کار پیچیده ای هستش باز شدن پی پال و ...
و از شون پرسیدم هزینه ما رو کی عودت میدید جواب ندادن
دوست عزیز من قبلا هم گفتم سه بار اکانت من لیمت شده بلافاصله از داخل پنل paypal مدارک خواسته شده رو براشون ارسال کردم سریع باز کردن و یک ایمیل پوزش هم برام فرستاند که به دلایل امنیتی مجبور هستیم این کار رو انجام بدیم. و پول هم تو حساب متصل به پی پل بر میگرده یا به فروشنده تحویل داده میشه و خرید شما رو تایید می کنن که برای من خرید رو تایید کرده بودند و پرداخت انجام شده بود.
متاسفانه 7 تا از حساب های پی پل ما و چند تا از حساب های پی پل دوستان همین انجمن و کل ترانسکشن ها شون با مشکل مواجه شده که اصلا" هیچ ربطی بهم نداشتند توسط پی پل لیمیت شده و تمام بلنس ها و پرداخت ها روی هلد رفتن جالب اینجاست که حساب هایی که اصلا" با هم تبادل پول ( سند مانی ) نداشتن هم مسدود شدن . ما پیگیری مسئله هستیم و تا فردا شما رو در جریان می زارم
موفق باشید
دوست عزیز از اول سال 2011 ایرانی ها حق تبادل مالی و فعالیتهای تجاری ندارند من ارمنستان زندگی می کنم و این قانون حتی در ارمنستان که دوست و خونه یک هست با ایران هم داره رعایت میشه.
احتمال داره به خاطر اینکه آدرس های شما رو متوجه شدن که تو ایران هستید لیمیت کردند. الان اگر شما به پی پل خودتون لاگین کنید نوشته برای آنلاک کردن چه مدارکی می خواد اونها رو اسکن می کنید و آپلود میکنید براشون سریع باز میشه مگه اینکه اونها رو نداشته باشید.
اگر از دست من کمکی بر میاد در خدمتم.
حالت خوبه محمد جان ؟
میگن کل دوستان بسته شده حسابشون
شما میای میگی فلان
علی آقا اون پیمنتی که برای من انجام دادی براش Dispute باز شده . من به طرفم میگم که بنویسه ماله سرویس بوده شما هم اگه پرسیدن بگو آره ماله سرویس بوده .
بله دوست عزیز . اگر اون مدارکی رو که میخوان داشته باشن که مشکلی نیست . ولی شاید اون مدارک وجود نداشته باشه .
[QUOTE=amk;224408]علی آقا اون پیمنتی که برای من انجام دادی براش Dispute باز شده . من به طرفم میگم که بنویسه ماله سرویس بوده شما هم اگه پرسیدن بگو آره ماله سرویس بوده .
پیشنهاد می کنم همیشه خود دلار بخرید و پرداخت کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)