بله خوب ، اگر لینک دانلود حذف نشه دلیلی نیست که ما خودمون آپلود کنیم ، ولی من الان برای یه سایت موزیک شبیه به beemp3 نمیتونم به فرض از سایت های phpnuke که موزیک ارائه میکنند لینک بذارم ، چون آدرس هاشون هر روز عوض میشه و لینک های دانلود تغییر میکنه .
مساله دیگه ای هم که وجود داره کپی پیست هست ، الان دیگه خیلی راحت میشه بدون دخالت انسان با بهره گیری از rss مطالبو کپی کرد که علنا تو سر سایتی میخوره که آپلود کرده ؛ نمونش هم توی پیج های اول گوگل به چشم میخوره که مدام اسمای سایت های اینجوری تغییر میکنه . اینکه یه سرور باشه و همه ازش استفاده کنن برای مدیر سایت سود نداره ، از طرفی هم حرف شما درسته ، موضوعات تکراری خیلی زیاده و هر کسی که قصد ساختن سایت داره باید توجه کنه که حد اقل سایتش تفاوت هایی با سایت های دیگه داشته باشه .
من هم به سفارش کسی دارم سایت موزیک راه اندازی میکنم ، ایشون ابتدا خواستن یه سایت نیوک شبیه همه سایت های مبتدی دانلود موزیک باشه اما من دوست ندارم تو سر مال کسی بخوره و پیشنهاد دادم که یه سیستم متفاوت طراحی کنم ، سیستمی هم که طراحی میکنم واقعا فضای زیادی میطلبه که تبدیل به یک مشکل اساسی شده و بهترین روش شاید همین اشتراک گذاری هست و یا استفاده از فضاهای ایمن
بله این هم مد نظر قرار میدممن این سرویس رو به شما معرفی کردم
بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان