درود
ممنون ام از پاسخ کاملتون .
پس چه کنم ؟ماهی 300 یک کم زیاد نیست !!!
پنل انتخاب کردم شد 228 تومن + 20 تومن واسه Helm که اینجا غیر فعال مید پس از انتخاب MSSQL .
و هزینه های جاری مثل افزایش سرعت پورت و Ram و ... ( اما فعلاً 248 تومن ماهیانه )
تا حالا از برنامه های مجازی سازی به هیچ عنوان استفاده نکردمبستگی به مجازی سازتون داره.من که داشتم open vz نصب کرده بودم 3 تا سرور مجازی لینوکس را ساپورت میکرد.
البته !
منظور من این بود که این سور چند تا VPS میتونه دوام بیاره ؟
منظورتون از تحمل چیه ؟واسه سفارش بله میتونید افزایش بدین. روی این سرور فکر نکنم اینقدر تحمل داشته باشه
CPU یا رم یا چیز دیگه ؟
منیج سرور رو من پنل پیش فرش که زده Free For All Servers رو تیک زدم .با سفارش منیج سرور شما خیلی اسوده کارتون را انجام میدین و جوش سرور را نمیخورید
port speed هم هر چه بالاتر باشه سرعت دانلود و اپلود و ... بالاتره معمول سرور ها 100 است
همین خوبه یا پنل ماهیانه 25 $ که زده ماهی 1 ساعت کنترل نرم افزاری داریم رو انتخاب کنم یا بالاتر رو ؟
NetWork اداپتور چیه ؟ که من انتخاب کردمش ؟ :Dمنظورتون را متوجه نشدم
فایروال ماهی چنده ؟ سخت افزایش ؟فایراوال سخت افزاری خیلی عالی جواب میده و نرم افزارهای دیگه هم نوع رایگانش است پولیشم وجود داره
اون Free ها با پولی ها تقیرباً چه تفاوت های دارند ؟
اینم جواب بدید لطفاً :
7.میل سرویس چی ؟
مثلاً همین برنامه MailEnable ایا رایگانه ؟
مثلاً چی ؟سرور خوبی است.اما به نظر من اگر واسه کار VPS دادن میخواین از اول یه سرور خوب بگیرید.که هم خودتون راضی باشید هم مشتریاتون
موفق باشید
اخه من خیلی $$$$ دار هم نیستم ...
با تشکر