ممنون دست شما درد نکنه.
من از دایرکت ادمین استفاده می کنم باید چی کار کنم ؟
ممنون دست شما درد نکنه.
من از دایرکت ادمین استفاده می کنم باید چی کار کنم ؟
شما به روت و سرور دسترسی داردی یا هاست اشتراکی استفاده می کنید؟
نه من رسلر هستم و از این مقدار فضا 50 مگ برای سایت خودم برداشتم.
حالا می خواهم نصب کنم اینطور می شه.
از دایرکت ادمین استفاده می کنم.
ببینید برای اینکار باید حتما به سرور دسترسی داشته باشید شما باید از مدیر سرور بخواید براتون CURL رو فعال کنن ، curl روی اپاچی نصب میشه و ربطی به اسکریپت نداره در واقع WHMCS برای اجرا شدن نیاز به CURL داره که روی سرور باید فعال بشه مغمولا روی سرورها باید فعال باشه یکی از ویژگی های مهم هست بهشون بگید براتون نصب میکنن.
ممنون از شما
پس من که ریسلر هستم کاری از دستم بر نمیاد دروسته ؟
با تشکر از همهی دوستان که پیگیر بودن و من تونستم همین امروز کامل جواب سوالاتم رو بگیرم.
انجمنی خیلی خوبیه برعکس بقیه انجمنا که 2 ماه طول میکشه تا کسی جواب آدم رو بده.
هم از مدیران و هم از شماها که جواب دادین ممنونم اینشالا موفق باشید.
بله دوست عزیز از اونجایی که برای اینکار نیاز به دسترسی کامل به سرور هست شما قادر به اعمال تغییرات در آپاچی نیستید و باید مدیر سرور براتون نصب کنه
موفق باشید
با تشکر از شما و تمام مدیران و مدیر اصلی سایت و کاربران محترم وب هاستینگ تالک دات آی آر
سلام.
یکی از بهترین کرک هایی که برای WHMCS دیدم ، WHMCS412_R4_FLIPMODE_v2750_BAD_SYNTAX_27NOV09 هست. کرکش فعال هست و راحت کار می کنه.
من 1 سال ازش دارم استفاده می کنم و مشکلی تو کرکش نبوده. حتی ماژول اس ام اس رو هم بهش دادم.
آموزش نصب curl روی سرور لینوکس : امیدوارم با این دیگه نتیجه بگیرید و مشکلتون حل بشه :
وارد ssh بشوید و
موفق باشید .کد:1. cd /usr/local/src 2. wget http://curl.haxx.se/download/curl-7.19.5.tar.gz 3. tar -xvzf curl-7.19.5.tar.gz 4. cd curl-7.19.5 5. ./configure –prefix=/usr/local –with-ssl=/usr/include/openssl 6. make 7. make install
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)