-
March 27th, 2011, 13:03
پاسخ : نظرتون در مورد سرورهای اختصاصی fdc چیه؟
در ضمن من (مثلا) از 10 تا تیکت 8 تاشو انگلیسی زدم. بهانه ی مربوط به این بخش چی هست ؟
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
این تاپیک مربوط به سرویس دهنده یا کاربر خواصی نیست، لطفاً از برهم زدن نظم تاپیک خودداری کنید در غیر این صورت اخطار ها برای کاربران خاطی صادر خواهد شد.
اگر مشکلی هست، در بخش مربوطه تاپیک بزنید و بحث کنید و هر دو طرف -تنها- با ارائه مدرک صحبت کنند، هیچ کس حق نداره حرفی رو بدون مدرک بزنه، اگر کاربر یا سرویس دهنده ای صحبت بدون مدرک ارائه کنه پست ایشان حذف خواهد شد.
با تشکر.
آریا جان ایشون راهنمایی در مورد این دیتا سنتر خواستن و من هم گفتم از واسطه ی فلان خرید نکنید دلایلش رو هم به شخص ایشون گفتم! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از روتر هاست و نیازی ندیدم که انتقاد کنم! الآن هم قصدم انتقاد نیست! قصد من فقط نیفتادن کس دیگه تو این چاه مثل خودم هست
-
-
March 27th, 2011 13:03
# ADS
-
March 27th, 2011, 13:09
سلام.
نه شما و نه شخص دیگری ناجی بشریت نیستید!
لطفاً تنها مواردی رو بحث کنید که از شما درخواست میشه و موضوع رو شخصی نکنید.
شما فرمودید به یک سری دلایل با فلان سرویس دهنده که نماینده دیتاسنتر مورد بحث در این تاپیک هست مشکل داشتید، شخص سرویس دهنده هم اینجا پاسخ هایی دادند که گرچه کافی و کامل نبود ولی به هر حال دفاعی از خودشون بود.
بیش از این بحث اضافه بین طرفین هست و این بحث بین دو طرف ارتباطی با این تاپیک نداره.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2011, 16:05
عضو انجمن
این آخرین پست من در این تاپیک هست.

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
دروغه محضه حنان جان؟
من قصدم ندارم خرابتون کنم ، اگه 1 بار دیگه اعلام کنیدکه حرف های ما دروغ هست با مدرک کل چیزایی که گفتم رو تو بخش انتقادات میذارم!
تا شب 10 20 تایی هم از Review های webhostingtalk.com رو میذارم با ترجمه
در سال یمی 2 بار؟ یکی من ، یکی محمد جان ، یکی دیگه از بچه های همینجا هم همین مشکل رو داشت!
اونم تو کمتر از 1 ماه!!!!
ممنون می شم قربان اگر این کار رو البته بدون غرض انجام بدید البته این تعداد نیست! البته من فکر می کنم اصلا شما تابحال مشتری ما نبودید!! و مشکل شخصیی چیزی با ما دارید!
بذارید من خودم توضیح بدم البته دوستانی که در کاره هاستینگ هستند می دونند که تا مشتری راضی باشه نمیاد Review پست کنه ولی با این حال من خودم یک توضیحی بدم و البته همین FDCservers یا هر کمپانیه دیگه ای Review بد کم ندارند اگر بخوایم اینطور حساب کنیم.
14 Review در webhostingtalk.com هست
- یکی مشکل اسپمینگ داشت که مقصر خودش بود که کلی Abuse گرفته بودند و آخری ها هم جواب نمی دادند
- یکی از اشتباهات ما کار با شرکت تک نفره DirectSpace بود یک آدم کلاه بردار که سرور یکی دیگه هم که ریویوی معمولی داده بودند از این شرکت بود. جزو کسانی که نخواسته بود منتقل بشه
- یک 2 ساعته چند ماهه پیش مشکل فایروال داشتیم که بعضی سرور ها دان شده بودند. و به دلیل نمی دونستن که مشکل چیه که دو تا هم در این زمینه ارسال شد البته باید در قسمت network outage می شد و جزو ریویو حساب نمی شه.
- 3 تا عالی داشتیم که مشتری قدیمی هستند و تعریف کردند
- یکی معمولی
- اینم بر میگرده به DirectSpace و نرم افزار بیخوده Virtuozzo که البته اکثر مبالغ بازگردونده شد. و اون هم باگ Virtuozzo بود که سرور دان می شد و VPS ها بالا نمیومدند که خوده ساپورت ضعیف Virtuozzo در روسیه 3 روز بند بود تا بیاره بالا! البته اینم در مورد همه VPS بود برای مدتی کوتاه که VPS داشتیم آقای Magicvps در جریان هستند
- یکی هم بر می گرده به کمبود آیپی که فقط از اون شکایت کردند.
- یکی هم باگ قیمت پیدا کرده بود که سرور 120 دلاری رو 40 دلار بگیره و با هوچی بازی می خواست بگیره!
خب اگر اینها رو کم کنیم و فقط برای سرورهای شخصی حساب کنیم و اون 2 ساعت فایروال رو هم به ریویو بگیریم می شه 3 تا مثبت یدونه بین و 2 تا بد!
آیا این رقم بدیه؟ البته مشتری تا راضی هست خیلی کم پیش میاد که ریویو بنویسه.
البته اینم بگم که من خودم شخصه به دو نفر از دوستان داخل کشور کم لطفی کردم و اون هم برای جبران برگشت هزینه سرور کردم!
مشکل آیپی! یکیش این بود که کلا سیستم ما بهم ریخته بود و یک آیپی 2 جا اساین شده بود! و یکی هم اینه که مشتری آیپی که اساین نشده و در یک Vlan هستند رو اد کرده که برخورد می شه! که اتفاق افتاده بود

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
من کلا هیچی سرم نمیشه و یک عادم کاملا عادی اصلا هم نه شبکه و نه اینترنت بلدم.
آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید ، شما هنوز نمیدونید که اینترنت تو کل دنیا با بیت سنجیده میشه نه بایت؟ 2 بار به وضوح از واژه ی بایت استفاده کردید!
قابل توجه افرادی که قصد خرید از ایشون رو دارن.... ! (آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ )

شما خودتون هم خوب می دونید که غلط سهلنگاری بود! ولی احساس می کنم که شما از جای دیگه ای می سوزید.

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
این تاپیک مربوط به سرویس دهنده یا کاربر خواصی نیست، لطفاً از برهم زدن نظم تاپیک خودداری کنید در غیر این صورت اخطار ها برای کاربران خاطی صادر خواهد شد.
اگر مشکلی هست، در بخش مربوطه تاپیک بزنید و بحث کنید و هر دو طرف -تنها- با ارائه مدرک صحبت کنند، هیچ کس حق نداره حرفی رو بدون مدرک بزنه، اگر کاربر یا سرویس دهنده ای صحبت بدون مدرک ارائه کنه پست ایشان حذف خواهد شد.
با تشکر.
اگر منظورتون من هستم! فقط در دفاع از خودم که به ناروا (حالا به هر قصدی) تهمت زدند بود و این رو حق خودم می دونم که از خودم دفاع کنم!

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
در ضمن من (مثلا) از 10 تا تیکت 8 تاشو انگلیسی زدم. بهانه ی مربوط به این بخش چی هست ؟
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
آریا جان ایشون راهنمایی در مورد این دیتا سنتر خواستن و من هم گفتم از واسطه ی فلان خرید نکنید دلایلش رو هم به شخص ایشون گفتم! من 6 ماه پیش سرویس داشتم از روتر هاست و نیازی ندیدم که انتقاد کنم! الآن هم قصدم انتقاد نیست! قصد من فقط نیفتادن کس دیگه تو این چاه مثل خودم هست
2 نفر دیگه به جز من کار می کنند!

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
نه شما و نه شخص دیگری ناجی بشریت نیستید!
لطفاً تنها مواردی رو بحث کنید که از شما درخواست میشه و موضوع رو شخصی نکنید.
شما فرمودید به یک سری دلایل با فلان سرویس دهنده که نماینده دیتاسنتر مورد بحث در این تاپیک هست مشکل داشتید، شخص سرویس دهنده هم اینجا پاسخ هایی دادند که گرچه کافی و کامل نبود ولی به هر حال دفاعی از خودشون بود.
بیش از این بحث اضافه بین طرفین هست و این بحث بین دو طرف ارتباطی با این تاپیک نداره.
با تشکر.
ایشون باید برای ادعایی که کردند دلیل میاوردند. ما هم هرگونه مدرکی لازم باشه در خدمتیم.
من عذر می خوام اگر باعث انحراف بحث تاپیک شدم ولی تنها برای روشن شدن موضوع در رابطه با این تهمت ها بوده.
زنده باشید
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
آقایی که کولوکیشن دارید و در تاپیک فروشتون ادعادی دیتا سنتر بودن دارید
این قسمت رو فراموش کردم! ما هیچجا هیمچین ادعایی نکردیم که دیتاسنتر داریم یا همچین چیزی لطفا تهمتی که زدید رو ثابت کنید!!!
متاسفانه تو ایران تهمت زدن راحته!!
قضاوت با دوستان! که چقدر حرفای شما درسته!
ویرایش توسط Hannan : March 31st, 2011 در ساعت 06:49
-
تعداد تشکر ها ازHannan به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2011, 18:02
عضو دائم
خوب اجازه بدید من هم صحبتی داشته باشم.
اول از همه از دوستان تقاضای رعایت مسایل اخلاقی رو نمیکنم چون متاسفانه ... .
من با راتر هاستینگ مدتی هست کار میکنم. فکر کنم 6-7 ماه پیش یکی از اصلی ترین سرو رهای خودم را کنسل کردم در این سرویس دهنده و به سافتلایر منتقل کردم. اما تا زمانیم با راتر کار کردم مشکلی نداشتم و اپتایم بسیار عالی بود البته 2 یاعت دان تام داشتیم در ان چند ماه که از قبل اطلاع داده بودند.
چندین سرو رهم بعدا برای خود یا دیگر مشتری ها که لازم داشتند خرید کردیم که مشکلی نبود.
البته ماه گذشته سرور خرید کردیم که به علت یک مشکل فنی امکان استفاده از سرور نبود و اقای حنان هزینه را برگشت زدند.
مجدد سرور گرفتیم که تا الان خوب بوده.
البته از fdc هیچ کس نباید توقع iweb یا ,.. داشته باشه. دیتاسنتر budget همین هست.
در زمنیه ایراد گیری بچه گانه غلط املایی.
خود من بسیار غلط املایی در نوشتن با کامپیوتر دارم. به دلیل سرعت بالا و ... هست که شاید س به ص تغییر کنه یا حروف جابه جا.
ایراد دوران دبستانی نگیرید.
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2011, 18:55
عضو انجمن
چی داغونه چی خوبه-
مشکلی در هیچ شهری ندارن
قطعات سخت افزاری که روی سرور (PC) سوار میکنن همه از یک شرکت است و یک کیفیت داره
دنور مشکل در برق و پاور داشت که حل شده خیلی وقته - خوب شیگاگو خود شرکت در انجاواقع شده برای همون بهتر بهش رسیدگی میکنن
ما 12 تا سرور داریم نزدشون که 2 تا ابر سرور است - backbone بسیار قوی در شبکه دارند .
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2011, 19:26
عضو انجمن
سلام دوستان
والا ما که تا بحال قطعی ندیدیم
3 تا سرور دارم خیلی هم رازی هستم
از کارو بهتره : دی
تحویل هم خوب بوده معمولا بین 4 ساعت الی 24 ساعت سرور تحیل گرفتم
آقای حنان هم خیلی خوب منیج میکنن
آقا سرور هم خواستی بگو :دی
یاهو آی دی : parfamhost
ایمیل : ZarServer@gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازalfagig به دلیل پست مفید