[QUOTE=hamid_net;221650کسی سیستم پرداخت آنلاین احتیاج داشته باشه که بدون ثیت شرکت نمیدند که --- درسته ؟[/QUOTE]
نه قبلا نمیدادن ! فقط به اشخاص حقوقی میدادن که ما مجبور شدیم بریم این همه دردسر بکشیم !
ولی الان مثل اینکه چند تا بانک هستن که میدن ، من بانک پاسارگاد رو اطلاعی ندارم ولی یکی از دوستانم از بانک پارسیان گرفته ( حقیقی )
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
آره سفته میگیرن ! سفته که مشکلی داره ؟! داره ؟ اصلا بیان 100 میلیون سفته بگیرن ! ولی کارخلافی نمیخواهید انجام بدید مشکلی نیست که !
مجوز رو خبر ندارم ، از دوست من مجوز نگرفتن ولی قولنامه ی محل سکونت رو گرفتن ( کپی برابر اصل شده )
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
یعنی چی ؟!؟!؟
یعنی بانک براتون مالیات میزنه ؟!؟!؟!
منظورتون رو متوجه نشدم ! مگه تو سیستم دارایی دارید ثبت نام می کنید که مالیات رو روی خونه بزنن ؟!؟!؟
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!! بانک ملت هم میده ؟!؟! خبر نداشتم ! ( ولی داخل سایت ننوشته ها که به اشخاص حقیقی میده ! )
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
بله !
ابتدا شما یک حساب زرین پال باز می کنید ( داخل خوده سایتش ) . بعد از تائید میتونید ازش استفاده کنید ، کسی اگر از شما خرید که ، مبلغ به حساب زرین پال شما واریز میشه ، ( هنگام ثبت نام هم یک حساب بانکی بهش وصل می کنید ، یعنی یک حساب تعریف می کنید که مبلغ بعد از ورود به حساب زرین پال به اون حساب بره ، البته بعد از درخواست شما )
یعنی الان من ازتون یک هاست میخرم ، 8000 تومان ، پرداخت که کنم این 8000 تومان به حساب زرین پال شما میره ، بعد شما میرید درخواست میدید که انتقال داده بشه به حساب بانکی خودتون ، بعد 2.5 درصد از 8000 تومان کم میشه ، بعد 7800 به حساب شما واریز میشه ! )
به همین راحتی
البته من استفاد نکردم ها ، من هم شنیدم ، اگر جایی اشکالی هست لطفا دوستان تصحیح کنن![]()